Povezane vesti
STRAŠNO! Ćerka našeg poznatog glumca napadnuta u Beogradu – Slučaj prijavljen policiji (FOTO)
Svet plus 19.07.2024
Glumac Peđa Damjanović, zabrinuo je danas sve svojom objavom na Instagramu u kojoj je otkrio da je njegova ćerka od 15 godina, napadnuta od strane nepoznatog čoveka nasred ulice u Beogradu, tačnije na Banovom drdu. Glumac je ceo slučaj odmah prijavo… »
Našem glumcu manijak napao ćerku: Preplašena je, rekla mi je ovu rečenicu
Večernje novosti 19.07.2024
SRPSKI glumac Predrag Peđa Damjanović oglasio se najpre na Instagramu gde je uputio apel i upozorenje i obavestio javnost o neprijatnosti koju je doživela njegova ćerka na Banovom brdu. Foto ATA Images Glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović… »
"Dobio sam snimke": Glumac prijavio manijaka koji mu presreo ćerku od 15 godina - Oktrio nove detalje: "Bila je u policiji i…
Blic 19.07.2024
Glumac Predrag Peđa Damnjanović javnosti je ispričao užasnu situaciju koju je njegova ćerka doživela kada ju je manijak presreo na ulici. Peđa je slučaj prijavio policiji, a sada je otkrio detalje. - Bio sam u policiji, nemaju fotografiju, niti je… »
"Ćerka je preplašena! Rekla mi je da je manijak nije pustio počela bi da vrišti" Glumac Peđa Damnjanović se oglasio za…
Blic 19.07.2024
Glumac Peđa Damjanović oglasio se za "Blic" i otkrio da je njegova ćerka preplašena nakon što ju je nepoznati čovek presreo na ulici i uhvatio je za ruku. Naime, glumac Predrag Peđa Damjanović oglasio se najpre na Instagramu gde je uputio apel i… »
Nakon napada manijaka na njegovu ćerku, oglasio se poznati glumac: Preplašena je!
Svet plus 19.07.2024
Peđa Damjanović, otkrio je dana, da je njegova ćerka koja ima 15 godina, napadnuta od strane manijaka na Banovom Brdu. U postu koji je danas objavio, opisao je detalje događaja koji je prestravio njegovu ćerku. - Manijaka je svuda i očigledno sve… »
Napadnuta maloletna ćerka srpskog glumca: Odmah sve prijavio policiji
B92 19.07.2024
Srpski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović oglasio se danas na Instagramu povodom napada na njegovu petnaestogodišnju ćerku. Kako je saopštio, njegovu ćerku je navodno u beogradskom naselju Banovo brdo presreo jedan stariji čovek, a kako se… »
"Moju ćerku od 15 godina je malopre uhvatio manijak": Naš glumac sve prijavio policiji, evo kroz kakav užas je prošlo…
Blic 19.07.2024
Glumac Peđa Damnjanović otac je troje dece, sina koji se zove Oleg i dve ćerke Tinje i Hane. Sada je glumac otkrio da je bio u policiji kako bi prijavio manijaka koji je presreo njegovu ćerku. - Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu
Politika pre 35 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 37 minutajoš 2 povezane