Povezane vesti

STRAŠNO! Ćerka našeg poznatog glumca napadnuta u Beogradu – Slučaj prijavljen policiji (FOTO)

STRAŠNO! Ćerka našeg poznatog glumca napadnuta u Beogradu – Slučaj prijavljen policiji (FOTO)

Svet plus 19.07.2024
Glumac Peđa Damjanović, zabrinuo je danas sve svojom objavom na Instagramu u kojoj je otkrio da je njegova ćerka od 15 godina, napadnuta od strane nepoznatog čoveka nasred ulice u Beogradu, tačnije na Banovom drdu. Glumac je ceo slučaj odmah prijavo… »
Našem glumcu manijak napao ćerku: Preplašena je, rekla mi je ovu rečenicu

Našem glumcu manijak napao ćerku: Preplašena je, rekla mi je ovu rečenicu

Večernje novosti 19.07.2024
SRPSKI glumac Predrag Peđa Damjanović oglasio se najpre na Instagramu gde je uputio apel i upozorenje i obavestio javnost o neprijatnosti koju je doživela njegova ćerka na Banovom brdu. Foto ATA Images Glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović… »
"Dobio sam snimke": Glumac prijavio manijaka koji mu presreo ćerku od 15 godina - Oktrio nove detalje: "Bila je u policiji i…

"Dobio sam snimke": Glumac prijavio manijaka koji mu presreo ćerku od 15 godina - Oktrio nove detalje: "Bila je u policiji i…

Blic 19.07.2024
Glumac Predrag Peđa Damnjanović javnosti je ispričao užasnu situaciju koju je njegova ćerka doživela kada ju je manijak presreo na ulici. Peđa je slučaj prijavio policiji, a sada je otkrio detalje. - Bio sam u policiji, nemaju fotografiju, niti je… »
"Ćerka je preplašena! Rekla mi je da je manijak nije pustio počela bi da vrišti" Glumac Peđa Damnjanović se oglasio za…

"Ćerka je preplašena! Rekla mi je da je manijak nije pustio počela bi da vrišti" Glumac Peđa Damnjanović se oglasio za…

Blic 19.07.2024
Glumac Peđa Damjanović oglasio se za "Blic" i otkrio da je njegova ćerka preplašena nakon što ju je nepoznati čovek presreo na ulici i uhvatio je za ruku. Naime, glumac Predrag Peđa Damjanović oglasio se najpre na Instagramu gde je uputio apel i… »
Nakon napada manijaka na njegovu ćerku, oglasio se poznati glumac: Preplašena je!

Nakon napada manijaka na njegovu ćerku, oglasio se poznati glumac: Preplašena je!

Svet plus 19.07.2024
Peđa Damjanović, otkrio je dana, da je njegova ćerka koja ima 15 godina, napadnuta od strane manijaka na Banovom Brdu. U postu koji je danas objavio, opisao je detalje događaja koji je prestravio njegovu ćerku. - Manijaka je svuda i očigledno sve… »
Napadnuta maloletna ćerka srpskog glumca: Odmah sve prijavio policiji

Napadnuta maloletna ćerka srpskog glumca: Odmah sve prijavio policiji

B92 19.07.2024
Srpski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović oglasio se danas na Instagramu povodom napada na njegovu petnaestogodišnju ćerku. Kako je saopštio, njegovu ćerku je navodno u beogradskom naselju Banovo brdo presreo jedan stariji čovek, a kako se… »
"Moju ćerku od 15 godina je malopre uhvatio manijak": Naš glumac sve prijavio policiji, evo kroz kakav užas je prošlo…

"Moju ćerku od 15 godina je malopre uhvatio manijak": Naš glumac sve prijavio policiji, evo kroz kakav užas je prošlo…

Blic 19.07.2024
Glumac Peđa Damnjanović otac je troje dece, sina koji se zove Oleg i dve ćerke Tinje i Hane. Sada je glumac otkrio da je bio u policiji kako bi prijavio manijaka koji je presreo njegovu ćerku. - Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo… »

Vesti dana »