Povezane vesti
„U meni bukti strast za životom”: Čovek bez obe noge postao najpoželjniji muškarac u Ukrajini
BBC News 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, i sportista koji je osvojio medalje na Inviktus igrama koje je osnovao princ Hari, a sada će 28-godišnji veteran Aleksandar Budko postati i najpoznatiji „neženja” u Ukrajini. On je ratni heroj, baletan, pisac… »
„U meni bukti strast za životom”: Čovek bez obe noge postao najpoželjniji muškarac u Ukrajini
Danas 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja“ u Ukrajini… »
Danas 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja“ u Ukrajini… »
Blic 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja" u Ukrajini… »
Radio 021 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, i sportista koji je osvojio medalje na Inviktus igrama koje je osnovao princ Hari, a sada će 28-godišnji veteran Aleksandar Budko postati i najpoznatiji „neženja” u Ukrajini. On je ratni heroj, baletan, pisac… »
"U meni bukti strast za životom”: Čovek bez obe noge postao najpoželjniji muškarac u Ukrajini
NIN 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji "neženja" u Ukrajini… »
Južne vesti 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja" u Ukrajini… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi produžili blokadu Mosta slobode u Novom Sadu za još tri sata
Sputnik pre 58 minutajoš 39 povezanih
Studenti i građani nastavljaju blokadu Mosta slobode u Novom Sadu do 18 časova
RTS pre 57 minutajoš 35 povezanih
Počeo rat tarifama! Zemlje uzvraćaju udarac Trampu, cene skaču u nebesa, najveća američka banka na potezu: Kreće globalna panika
Blic pre 5 satijoš 19 povezanih