Povezane vesti
„U meni bukti strast za životom”: Čovek bez obe noge postao najpoželjniji muškarac u Ukrajini
BBC News 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, i sportista koji je osvojio medalje na Inviktus igrama koje je osnovao princ Hari, a sada će 28-godišnji veteran Aleksandar Budko postati i najpoznatiji „neženja” u Ukrajini. On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i… »
„U meni bukti strast za životom”: Čovek bez obe noge postao najpoželjniji muškarac u Ukrajini
Danas 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja“ u Ukrajini. Aleksandar… »
Danas 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja“ u Ukrajini. Aleksandar… »
Blic 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja" u Ukrajini. Aleksandar… »
Južne vesti 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji „neženja" u Ukrajini. Aleksandar… »
"U meni bukti strast za životom”: Čovek bez obe noge postao najpoželjniji muškarac u Ukrajini
NIN 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i osvajač medalja na Inviktus igrama, sportskoj manifestaciji za ranjene, povređene i bolesne pripadnike oružanih snaga koju je pokrenuo princ Hari. A ubrzo će postati i najpoznatiji "neženja" u Ukrajini. Aleksandar… »
Radio 021 19.07.2024
On je ratni heroj, baletan, pisac, i sportista koji je osvojio medalje na Inviktus igrama koje je osnovao princ Hari, a sada će 28-godišnji veteran Aleksandar Budko postati i najpoznatiji „neženja” u Ukrajini. On je ratni heroj, baletan, pisac, čak i… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 60 povezanih

Srbija zabranjuje promet nelegalno posečenog drveta
Serbian News Media pre 25 minutajoš 40 povezanih

Saslušan zaposleni iz ministarstva za rad Sumnja se da je proneverio milione
Alo pre 10 minutajoš 24 povezane

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 1 satjoš 21 povezana