Povezane vesti

Nemanja: Ukoliko vidim nekoga sa Uba da navija protiv Jedinstva, nemoj da mi se više javlja na ulici

Nemanja: Ukoliko vidim nekoga sa Uba da navija protiv Jedinstva, nemoj da mi se više javlja na ulici

Sportski žurnal 19.07.2024
U prva dva kola debitant gostuje šampionu Crvenoj zvezdi i dočekuje vicešampiona Partizan. Nekolicina poznatih fudbalera je sa Uba, a onaj koji je i dalje usko vezan za klub je bivši reprezentativac Nemanja Matić. Pred početak debitantske sezone u… »
Besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu Crvena zvezda - Jedinstvo

Besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu Crvena zvezda - Jedinstvo

B92 19.07.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na utakmicu protiv ubskog Jedinstva u prvom kolu Superlige Srbije biti besplatan za decu do 14 godina. "Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će i tokom sezone 2024/25 kapije na istočnoj… »
Zvezda sutra kreće u novu sezonu: Tu je i poklon za navijače!

Zvezda sutra kreće u novu sezonu: Tu je i poklon za navijače!

Hot sport 19.07.2024
Ubljani stižu na Marakanu Fudbalski klub Crvena zvezda je danas najavio da će ulaz na sutrašnju utakmicu protiv ubskog Jedinstva, u prvom kolu Superlige Srbije, biti besplatan za decu do 14 godina. Iz kluba podsećaju da mališani moraju biti u pratnji… »
Milojević pred start sezone: Nahvalio ekipu Jedinstva, pa ostavio kratak komentar o regularnosti takmičenja!

Milojević pred start sezone: Nahvalio ekipu Jedinstva, pa ostavio kratak komentar o regularnosti takmičenja!

Hot sport 19.07.2024
Neće sutra biti nimalo lako, uveren je Milojević Crvena zvezda sutra započinje odbranu šampionske titule, a prva prepreka biće im novopečeni Superligaš, Jedinstvo Ub. Meč se igra na Marakani sa početkom u 20 časova, a pred ovaj duel javnosti se obratio… »
Milojević pred Jedinstvo: Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako

Milojević pred Jedinstvo: Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako

Euronews 19.07.2024
Fudbalere Crvene zvezde očekuje okršaj sa Jedinstvom iz Uba u subotu od 20.00 časova, čime će klub iz Ljutice Bogdana započeti odbranu titule u Mozzartbet Superligi Srbije na stadionu "Rajko Mitić". Za početak će prvi gost biti novopridošlica iz Prve… »
Matić o Zvezdi i Partizanu: "Nemoj da mi se više javi na ulici ko..."

Matić o Zvezdi i Partizanu: "Nemoj da mi se više javi na ulici ko..."

B92 19.07.2024
Nemanja Matić, proslavljeni srpski fudbaler, ne želi da ljudi iz Uba navijaju za Crvenu zvezdu i Partizan u međusobnim okršajima. Jedinstvo će ove subote odigrati istorijsku, prvu utakmicu u Superligi Srbije, a protivnik će biti ni manje ni više no… »

Vesti dana »