Povezane vesti
Ema Radujko doživela dramu u Parizu! Našla se zaglavljena sa još dosta ljudi, molila za pomoć, a onda je morala hitno da…
Kurir 19.07.2024
Mlada pevačica Ema Radujko otkazala je nastup u Hrvatskoj, tačnije Vodicama, zbog kvarova u kompjuterskim sistemima, koji su jutros prijavljeni širom sveta, te su letovi na mnogim aerodromima obustavljeni. Ema je imala zakazan let iz Francuske za… »
Pevačica ostala zaglavljena na aerodromu: Zabeležila dramu usred koje se našla: "Nadala sam se da će se situacija rešiti"
Blic 19.07.2024
Pevačica Ema Radujko otkazala je nastup u Hrvatskoj nakon što je ostala zaglavljena na aerodromu u Parizu. Naime, zbog kvarova u kompjuterskim sistemima koji su jutros prijavljeni širom sveta, letovi na mnogim aerodromima su obustavljeni, a Ema je na… »
Ema Radujko otkazala nastup u Hrvatskoj! Pevačica ostala zaglavljena u Parizu
Telegraf 19.07.2024
Preporučujemo. Mlada pevačica Ema Radujko otkazala je nastup u Hrvatskoj, tačnije Vodicama, zbog kvarova u kompjuterskim sistemima, koji su jutros prijavljeni širom sveta, te su letovi na mnogim aerodromima obustavljeni. Ema je imala zakazan let iz… »
Vesti dana »

Nikola Jokić postavio novi rekord i ispisao istoriju NBA lige i Denvera!
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane