Povezane vesti

Vazura najavio još noviteta na stadionu u Humskoj: "Navijači će biti iznenađeni, UEFA je bila u kontroli"

Vazura najavio još noviteta na stadionu u Humskoj: "Navijači će biti iznenađeni, UEFA je bila u kontroli"

Telegraf 19.07.2024
Kaže da su svečane lože samo početak obnove stadiona. Fudbalski klub Partizan će danas kao nominalni gost na svom stadionu u Humskoj igrati protiv Napretka iz Kruševca, pošto rivali iz središnje Srbije takođe imaju radove na svom zdanju. Pred ovaj meč… »
Ivan Ćurković emotivnim govorom otvorio ložu u Humskoj: "Dolazak u Partizan je moj najbolji životni potez"

Ivan Ćurković emotivnim govorom otvorio ložu u Humskoj: "Dolazak u Partizan je moj najbolji životni potez"

Telegraf 19.07.2024
"Živeo Partizan", poručio je on na kraju svog govora. Na stadionu Partizana u Humskoj danas je svečano otvorena renovirana loža koja je ponela ime po slavnom Ivanu Ćurkoviću, a pred prvu utakmicu sezone protiv Napretka. Svečanosti je prisustvovao i sam… »
Partizan predstavio renovirane lože u Humskoj: Pogledajte kako izgleda novi kutak na crno-belom stadionu

Partizan predstavio renovirane lože u Humskoj: Pogledajte kako izgleda novi kutak na crno-belom stadionu

Telegraf 19.07.2024
Stadion dobija novi, evropski dodir. Fudbalski klub Partizan je pred prvu utakmicu koja će biti odigrana na stadionu u Humskoj ove sezone protiv Napretka, koji će inače biti nominalni domaćin, predstavio i rezultate radova koji su obavljeni tokom leta na… »

Vesti dana »