Povezane vesti
Preminula Kristina Sandera, nevenčana supruga Klinta Istvuda
RTS 19.07.2024
Kristina Sandera, dugogodišnja emotivna partnerka Klinta Istvuda, umrla je u 62. godini. „Veoma će mi nedostajati. Kristina je bila ljupka, brižna žena“, rekao je Istvud (94) u saopštenju povodom smrti nevenčane supruge. Za sada nije objavljen uzrok… »
Preminula partnerka Klinta Istvuda
N1 Info 19.07.2024
Kristina Sanadera, dugogodišnja partnerka Klinta Istvuda, preminula je u 61. godini života. Tužne vesti potvrdio je glumac. „Kristina je bila divna žena i mnogo će mi nedostajati“, rekao je. Zajedno su proveli deset godina, a razlika između njih je bila… »
Tragedija u domu legendarnog Klinta Istvuda! Slavni glumac slomljen od tuge i bola
Dnevnik 19.07.2024
Klint se oglasio za tamošnje medije. Dugogodišnja partnerka Klinta Istvuda, Kristina Sanadera, preminula je u 61. godini. Slavni glumac se, slomljen od bola, oglasio i potvrdio ove navode. - Kristina je bila divna žena i mnogo će mi nedostajati - naveo… »
Preminula partnerka slavnog oskarovca: Bila mlađa od njega više od 30 godina, glumac slomljen od bola
Večernje novosti 19.07.2024
DUGOGODIŠNjA partnerka Klinta Istvuda, Kristina Sanadera je preminula u 61. godini. Foto: Tanjug/AP Oskarovac (94) je potvrdio tragične vesti u kratkoj izjavi: - Kristina je bila divna žena i mnogo će mi nedostajati - rekao je. Oni su bili u vezi od… »
Preminula devojka Klinta Istvuda
B92 19.07.2024
Kristina Sanadera, dugogodišnja partnerka Klinta Istvuda, preminulaje u 61. godini. Slavni glumac je potvrdio ove tragične vesti: "Kristina je bila divna žena i mnogo će mi nedostajati". Par se navodno upoznao dok je ona radila na Istvudovom imanju u… »
Vesti dana »
Hvala što Srbiju tako „bezuslovno“ vodiš u Evropsku uniju i što nas ostavljaš bez 1,5 milijardi evra Hvala što brineš o nama
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 42 povezane
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 42 minutajoš 31 povezana
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 7 minutajoš 59 povezanih
Vučić: Do Đurđevdana ili neki dan posle znaće se kada će biti održani izbori
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 21 povezana
Sneg stiže u Srbiju, evo i kada: Otkrivamo koji delovi će se zabeleti
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih