Povezane vesti
Dodik u Skupštini Srbije kad bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora
Radio 021 19.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije, kada bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u Parlamentu… »
Deklaracija sa Svesrpskog sabora pred parlamentom Dodik se naredne sedmice obraća u Skupštini Srbije
Dnevnik 19.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije kada bude razmatrala Deklaraciju sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u parlamentu Srbije… »
Dodik se naredne sedmice obraća u Skupštini Srbije
RTV 19.07.2024
PRIJEDOR - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije kada bude razmatrala Deklaraciju sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u… »
Dodik se naredne sedmice obraća u Skupštini Srbije
B92 19.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije kada bude razmatrala Deklaraciju sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u parlamentu Srbije… »
Vesti dana »
Protestna šetnja u Novom Sadu, u Beogradu ćutanje i blokada saobraćaja na 15 minuta (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 58 povezanih
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Određen pritvor muškarcu koji je vozilom udario studentkinju tokom blokade u Beogradu
BBC News pre 18 minutajoš 26 povezanih
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 2 satajoš 22 povezane