Повезане вести

Додик у Скупштини Србије кад буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора

Додик у Скупштини Србије кад буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора

Радио 021 19.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас да ће се наредне седмице обратити у Скупштини Србије, када буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора. "Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице… »
Декларација са Свесрпског сабора пред парламентом Додик се наредне седмице обраћа у Скупштини Србије

Декларација са Свесрпског сабора пред парламентом Додик се наредне седмице обраћа у Скупштини Србије

Дневник 19.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити у Скупштини Србије када буде разматрала Декларацију са Свесрпског сабора. "Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице обратим у… »
Додик се наредне седмице обраћа у Скупштини Србије

РТВ 19.07.2024
ПРИЈЕДОР - Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити у Скупштини Србије када буде разматрала Декларацију са Свесрпског сабора. "Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће… »

Б92 19.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити у Скупштини Србије када буде разматрала Декларацију са Свесрпског сабора. "Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице обратим у… »

Вести дана »