Povezane vesti
Dodik u Skupštini Srbije kad bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora
Radio 021 19.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije, kada bude razmatrana Deklaracija sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u Parlamentu… »
Deklaracija sa Svesrpskog sabora pred parlamentom Dodik se naredne sedmice obraća u Skupštini Srbije
Dnevnik 19.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije kada bude razmatrala Deklaraciju sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u parlamentu Srbije kada… »
Dodik se naredne sedmice obraća u Skupštini Srbije
RTV 19.07.2024
PRIJEDOR - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije kada bude razmatrala Deklaraciju sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u parlamentu… »
Dodik se naredne sedmice obraća u Skupštini Srbije
B92 19.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će se naredne sedmice obratiti u Skupštini Srbije kada bude razmatrala Deklaraciju sa Svesrpskog sabora. "Drago mi je što ću biti u prilici da se već iduće sedmice obratim u parlamentu Srbije kada… »
Vesti dana »

Građani Novog Sada prefarbavaju ono što su aktivisti SNS bojili po fasadama
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Stižu zahlađenje i nove padavine Srbija će odahnuti nakon paklenog talasa, ovo je tačan datum!
Alo pre 2 satajoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 42 povezane

Konaković optužio Dodika da je "ruski protektor, nacionalista i rasista"
NIN pre 45 minutajoš 14 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 3 satajoš 13 povezanih