Повезане вести

200.000 за олимпијско злато!

200.000 за олимпијско злато!

Б92 19.07.2024
Председник Србије Александар Вучић, гостујући на ТВ Прва, говорио је и о Олимпијским играма. Осврнуо се, између осталог, и на пријатељски меч Србије и Америке у кошарци, који је припао "Дрим тиму". "Тешко је против оних звери… »
Александар Вучић пред Олимпијске игре: „Много хвала Богдановићу и Јокићу, кога сам лично молио и његову браћу“

Александар Вучић пред Олимпијске игре: „Много хвала Богдановићу и Јокићу, кога сам лично молио и његову браћу“

Хот спорт 19.07.2024
Председник Србије је гостовао на ТВ Прва и дотакао се предстојећих Олимпијских игара Председник Србије Александар Вучић је у интервјуу за ТВ Прва говорио о најновијим политичким и економским темама, али се посебно осврнуо на… »
Вучић: Очекујем бар 10 медаља на Олимпијским играма

Вучић: Очекујем бар 10 медаља на Олимпијским играма

Спортски журнал 19.07.2024
Председник Србије је за ТВ Прва рекао да је много новца уложено и да су награде које ће "олимпијци" добити за освајање златне медаље међу највећим на свету - 200.000 евра за злато. Председник Србије Александар Вучић изјавио је… »
Вучић о олимпијцима, али и Пиксију: ''Лично сам молио Јокића и његову браћу...''

Вучић о олимпијцима, али и Пиксију: ''Лично сам молио Јокића и његову браћу...''

Спортске.нет 19.07.2024
Вечерас је у емисији ''Прва тема'' на ТВ Прва гост био председник Србије Александар Вучић који се током емисије дотакао и актуелних спортских тема, са акцентом на предстојеће Олимпијске игре у Паризу. ''Што се Олимпијских игара… »

Вести дана »