Повезане вести
Додик се наредне седмице обраћа Скупштини Србије поводом Декларације са Свесрпског сабора
Бета 20.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити Скупштини Србије, када се буде разматрала Декларација са Свесрпског сабора усвојена 8. јуна у Београду. "Драго ми је што ћу бити у прилици да… »
Додик се наредне седмице обраћа Скупштини Србије поводом Декларације са Свесрпског сабора
Радио сто плус 20.07.2024
“Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице обратим у парламенту Србије, када се буде разматрала и усвајала Декларација и да кажем на који начин ми гледамо на Србију као своје уточиште, домовину, да више волимо… »
Додик следеће недеље у Скупштини Србије: Рећи ћу на који начин ми Срби, гледамо на Србију као своје уточиште
Телеграф 20.07.2024
Према његовим речима, Срби припадају интегралном српском народу и то је начин на који граде национални и историјски идентитет. Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити у Скупштини… »
Додик у Скупштини Србије кад буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора
Данас 19.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас да ће се наредне седмице обратити у Скупштини Србије, када буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора. Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чека се Трампов потпис: И Сенат САД усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Курир пре 44 минутајош 4 повезане
Хаос у Белој кући: Новинарка питала саудијског принца о умешаности у убиство Кашогија, Трамп побесно: "Не срамотите нашег госта! (фото, видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Бајатовић: Нисам срећан,али руски капитал у НИС-у мора да буде анулиран, гаса ће бити
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана