Повезане вести

Додик се наредне седмице обраћа Скупштини Србије поводом Декларације са Свесрпског сабора

Додик се наредне седмице обраћа Скупштини Србије поводом Декларације са Свесрпског сабора

Бета 20.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити Скупштини Србије, када се буде разматрала Декларација са Свесрпског сабора усвојена 8. јуна у Београду. "Драго ми је што ћу бити у прилици да… »

Радио сто плус 20.07.2024
“Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице обратим у парламенту Србије, када се буде разматрала и усвајала Декларација и да кажем на који начин ми гледамо на Србију као своје уточиште, домовину, да више волимо… »
Додик следеће недеље у Скупштини Србије: Рећи ћу на који начин ми Срби, гледамо на Србију као своје уточиште

Додик следеће недеље у Скупштини Србије: Рећи ћу на који начин ми Срби, гледамо на Србију као своје уточиште

Телеграф 20.07.2024
Према његовим речима, Срби припадају интегралном српском народу и то је начин на који граде национални и историјски идентитет. Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће се наредне седмице обратити у Скупштини… »
Додик у Скупштини Србије кад буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора

Додик у Скупштини Србије кад буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора

Данас 19.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас да ће се наредне седмице обратити у Скупштини Србије, када буде разматрана Декларација са Свесрпског сабора. Драго ми је што ћу бити у прилици да се већ идуће седмице… »

Вести дана »