Повезане вести

Звезда убедљива против Јединства на Маракани

Звезда убедљива против Јединства на Маракани

Политика 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде декласирали су Јединство са Уба резултатом 4:0 у мечу првог кола Суперлиге Србије. Звезда је утакмицу против дебитанта у Суперлиги решила за само пет минута, а стрелац прва два гола био је Шериф Ндиаје… »
„Пресрећан сам“: Иако је кратко ту, сјајни голгетер се већ уклопио! (видео)

„Пресрећан сам“: Иако је кратко ту, сјајни голгетер се већ уклопио! (видео)

Хот спорт 20.07.2024
Имао је заиста деби за памћење. Нападач Црвене звезде – Бруно Дуарте је сумирао утиске након дебитантског наступа у црвено-белом дресу и гола који је постигао после само 52 секунде проведене на терену. – Веома сам срећан због… »
САСТАВИ - Звезда са петорицом новајлија!

САСТАВИ - Звезда са петорицом новајлија!

Спортске.нет 20.07.2024
Бранилац титуле првака Србије Црвена звезда на премијери нове сезоне у Супр лиги дочекује новајлију Јединство из Уба вечерас од 20 сати. Седмоструки узастопни шампион државе апсолутни је фаворит против Убљана, а тренер… »
Звезда доминантно отворила сезону: Новајлија из првог додира постигао погодак! (видео)

Звезда доминантно отворила сезону: Новајлија из првог додира постигао погодак! (видео)

Хот спорт 20.07.2024
Сјајно отварање сезоне за ‘црвено-беле’. Црвена звезда је у оквиру првог кола Суперлиге Србије дочекала Јединство са Уба, и том приликом славила 4:0. Домаћин је очекивано апсолутни фаворит, али ни гости са Уба нису дошли да се… »
Дуарте нови рекордер - 52 секунде за гол

Дуарте нови рекордер - 52 секунде за гол

Спортски журнал 20.07.2024
Нападач је оборио рекорд Филипа Касалице који се 2012. године на утакмици против Смедерева после само 73 секунде уписао у листу стрелаца. Летње појачање Црвене звезде Бруно Дуарте је на дебитантској утакмици у црвено-белом… »
Звезда лако са дебитантом, Дуартеу 52 секунде довољне за гол (видео)

Звезда лако са дебитантом, Дуартеу 52 секунде довољне за гол (видео)

На стадиону "Рајко Митић" на отварању сезоне гостовало је Јединство. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈЕДИНСТВО 4:0 (2:0) Београд - Стадион: Рајко Митић. Гледалаца: 12.458. Судија: Милош Милановић. Жути картони: Ендиаје (Црвена звезда), Фереира… »
Радовановић: Срећам сам што на старту играмо са вечитима

Радовановић: Срећам сам што на старту играмо са вечитима

Спорт клуб 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде савладали су Јединство из Уба на свом терену у првом колу Моззартбет Суперлиге Србије резултатом 4:0 (2:0), а тренер гостујуће екипе Иван Радовановић после историјског дебија у елитном рангу такмичења… »
Дуарте после савршеног дебија и обарања рекорда: "Пресрећан сам!"

Дуарте после савршеног дебија и обарања рекорда: "Пресрећан сам!"

Спортске.нет 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде савладали су Јединство Уб са убедљивих 4:0 у првом колу нове сезоне у Супер лиги Србије. Није седмоструки узастопни шампион имао проблема са новајлијом у елити. Два гола за домаћина постигао је нападач… »
Милојевић: Имали смо и лоша додавања, али то је нормално…

Милојевић: Имали смо и лоша додавања, али то је нормално…

Спорт клуб 20.07.2024
Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде, није потрошио много времена за анализу победе против Јединства (4:0). Трофејни стручњак је задовољан и бројем навијача на стадиону (званичан податак 12.458). „Честитам… »
Милојевић: Победа за дивне навијаче

Милојевић: Победа за дивне навијаче

Офанзивци Ендиаје, Катаи и Дуарте су погађали. Фантастична премијера за фудбалере Црвене звезде који су резултатом 4:0 савладали Јединство и много разлога за осмех шефа стручног штаба Владана Милојевића: - Честитам играчима и… »
Милојевић након убедљиве победе: „Задовољан сам!“ (видео)

Милојевић након убедљиве победе: „Задовољан сам!“ (видео)

Хот спорт 20.07.2024
Има чиме да буде задовољан. Црвена звезда је у оквиру првог кола Суперлиге Србије дочекала Јединство са Уба, и том приликом славила 4:0. Након меча видно задовољан партијом својих играча био је тренер Владан Милојевић: <спан… »
Није могло боље: Тек што је стигао у Звезду, а већ је оборио рекорд! (видео)

Није могло боље: Тек што је стигао у Звезду, а већ је оборио рекорд! (видео)

Хот спорт 20.07.2024
Деби из снова. Летње појачање Црвене звезде – Бруно Дуарте је на дебитантској утакмици у црвено-белом дресу оборио рекорд стар 12 година постигавши гол након само 52 секунде проведене на терену. Црвена звезда савладала је… »
Нови нападач Звезде оборио рекорд ВИДЕО

Нови нападач Звезде оборио рекорд ВИДЕО

Б92 20.07.2024
Бразилац Бруно Дуарте је на мечу Суперлиге Србије постигао првенац за Црвену звезду после 52 секунде, што је нови клупски рекорд. Црвена звезда је савладала Јединсто из Уба са 4:0, а стрелац последњег поготка за црвено-беле је… »
Рекордер Бруно: Дуарте бржи од Касалице за 21 секунду

Рекордер Бруно: Дуарте бржи од Касалице за 21 секунду

Спорт клуб 20.07.2024
Бруно Дуарте је поставио нови клупски рекорд Црвене звезде по брзини гола на дебију. Бразилац је затресао мрежу после свега 52 секунде на терену. Бразилац је оборио рекорд Филипа Касалице из 2012. године, кад се Ужичанин на… »
Црвена звезда славила убедљиво против Јединства

Црвена звезда славила убедљиво против Јединства

Еуроневс 20.07.2024
Шериф је поново у главном граду Србије, а чини се да је са два гола најавио да ће ово бити његова година, мада су и остали у црвено-белом дресу били изузетно расположени за игру. Црвена звезда је на старту сезоне пред домаћим… »
Милојевић: "Задовољан сам, испунили су све што смо тражили"

Милојевић: "Задовољан сам, испунили су све што смо тражили"

Б92 20.07.2024
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић је изнео утиске после победе свог тима на премијери Суперлиге Србије. Звезда је савладала Јединсто из Уба са 4:0 у првом колу Суперлиге Србије. Тренер црвено-белих Владан Милојевић задовољан… »
ТВИТОВИ - Звездаши величају Хванга, а њихов Шериф је опет у "граду"!

ТВИТОВИ - Звездаши величају Хванга, а њихов Шериф је опет у "граду"!

Спортске.нет 20.07.2024
Актуелни седмоструки узастопни првак Србије Црвена звезде победом је започела нову сезону у Супер лиги Србије. Црвено-бели су на "Маракани" са убедљивих 4:0 славили против новајлије у елити Јединства из Уба. Два поготка постигао… »
Милојевић: "Имамо добре играче, требало би да то имплементирамо у добру игру!

Милојевић: "Имамо добре играче, требало би да то имплементирамо у добру игру!

Спортске.нет 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде победом су започели нову сезону. Седмоструки узастопни првак Србије славио је против новајлије у елити Јединства из Уба са 4:0у мечу првог кола Супер лиге. Тренер црвено-белих Владан Милојевић задовољан… »
"Некада имам среће": Дуарте се огласио након дебија за Звезду и гола

"Некада имам среће": Дуарте се огласио након дебија за Звезду и гола

Вечерње новости 20.07.2024
Нападач Црвене звезде - Бруно Дуарте је сумирао утиске након дебитантског наступа у црвено-белом дресу и гола који је постигао после само 52 секунде проведене на терену. ФОТО: ФК Црвена звезда - Веома сам срећан због дебија… »
"Киша је помогла звезди": Милојевић одушевљен победе над старту сезоне

"Киша је помогла звезди": Милојевић одушевљен победе над старту сезоне

Вечерње новости 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде победом над Јединсвом са Уба отворили су нову сезону у СУперлиги Србије, црвено-бели су славили резултатом 4:0, а након меча Владан Милојевић изнео је своје утиске. ФОТО: ФК Црвена звезда Тренер актуелног… »
Шериф ставио "голгетерску значку", Дуартеов "златни" додир, Звезда моћна на старту!

Шериф ставио "голгетерску значку", Дуартеов "златни" додир, Звезда моћна на старту!

Спортске.нет 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде савладали су Јединство Уб са убедљивих 4:0 на старту сезоне у Супер лиги Србије. Седмоструки узастопни шампион био је доминантан против новајлије на "Маракани", а голове за домаћина постигли су дебитант… »
Полувреме на маракани: Ендиаје два пута у мету, Звезда сигурна против Јединства! (видео)

Полувреме на маракани: Ендиаје два пута у мету, Звезда сигурна против Јединства! (видео)

Хот спорт 20.07.2024
Јасна је разлика у квалитету. Црвена звезда је у оквиру првог кола Суперлиге Србије дочекала Јединство са Уба. Домаћин је очекивано апсолутни фаворит, али ни гости са Уба нису дошли да се предају ‘без испаљеног метка’. Црвена… »
Данас игра црвена звезда, ево где можете гледати утакмицу: Седмоструки везани шампион креће у поход на нову титулу!

Данас игра црвена звезда, ево где можете гледати утакмицу: Седмоструки везани шампион креће у поход на нову титулу!

Хот спорт 20.07.2024
Звезду чека изазов на почетку сезоне. Фудбалери Црвене звезде у одбрану шампионског трона крећу против Јединства са Уба, у суботу од 20.00 часова на стадиону Рајко Митић. Црвено-бели ове сезоне могу да освоје осми везани трофеј… »
Ко ће бити Звездина два бонуса на сезонској премијери?

Ко ће бити Звездина два бонуса на сезонској премијери?

Спортске.нет 20.07.2024
Фудбалери Црвене звезде ће отворити суперлигашку сезону утакмицу против новопеченог члана елитног ранга Јединства из Уба вечерас од 20.00 сати на стадиону "Рајко Митић". Напад на осму везану круну у Супер лиги, Звезда креће из… »

Вести дана »