Повезане вести
„Сетите се ратова на Балкану 1990-их.“: Суочена са Трампом и Венсом, време је да Европа одрасте, указује Политицо у анализи…
Данас 20.07.2024
Вец́ забринути због тога што ц́е се бивши председник САД Доналд Трамп вратити у Белу куц́у, европски лидери су добили још један велики разлог за узбуну – његов избор сенатора из Охаја Џеј Ди Венса за потпредседника. Венс је… »
Русија и Украјина: „Трамп би био тежак за сарадњу, али ми смо вредни радници", каже Зеленски
Блиц 20.07.2024
Украјински председник Владимир Зеленски рекао је да ће сарадња са Доналдом Трампом ако буде поново изабран за председника САД бити „тежак посао", али је додао: „Ми смо вредни радници". У интервјуу за ББЦ у Лондону, Зеленски је… »
Русија и Украјина: „Трамп би био тежак за сарадњу, али ми смо вредни радници", каже Зеленски
BBC News 20.07.2024
Председник Украјине Зеленски најавио да ће се повући са лидерске позиције, али то неће бити док се рат не заврши. Украјински председник Владимир Зеленски рекао је да ће сарадња са Доналдом Трампом ако буде поново изабран за… »
Радио 021 20.07.2024
Председник Украјине Зеленски најавио да ће се повући са лидерске позиције, али то неће бити док се рат не заврши. ББЦ Зеленски је честитао Трампу на кандидатури за председника САД и пожелео му брз опоравак после атентата… »
Русија и Украјина: "Трамп би био тежак за сарадњу, али ми смо вредни радници", каже Зеленски
НИН 20.07.2024
Украјински председник Владимир Зеленски рекао је да ће сарадња са Доналдом Трампом ако буде поново изабран за председника САД бити "тежак посао", али је додао: "Ми смо вредни радници". У интервјуу за ББЦ у Лондону, Зеленски је… »
Русија и Украјина: „Трамп би био тежак за сарадњу, али ми смо вредни радници“, каже Зеленски
Данас 20.07.2024
Украјински председник Владимир Зеленски рекао је да ће сарадња са Доналдом Трампом ако буде поново изабран за председника САД бити „тежак посао“, али је додао: „Ми смо вредни радници“. У интервјуу за ББЦ у Лондону, Зеленски је… »
Вести дана »
Срђан Миливојевић се везао лисицама за Јаћимовићев аутобус
Глас Зајечара пре 24 минутајош 70 повезаних
ФОТО и ВИДЕО: Новосађани обележили годишњицу смрти Ање Радоњић, 15. жртве пада надстрешнице
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 13 повезаних
"Ово је уцена" Стручњаци о претњи царинама од 500 процената: Америка има за циљ да нашкоди Русији, али нажалост преко наших леђа
Ало пре 24 минутајош 25 повезаних
Пад надстрешнице у Новом Саду: Весић саслушан у Тужилаштву за организовани криминал
BBC News пре 4 минутајош 31 повезана