Povezane vesti
Jovanu Jeremić presekao bol u grudima: Ostala sam bez vazduha, dao mi je veštačko disanje
Svet & Skandal 20.07.2024
Zdravlje Jovane Jeremić bilo je narušeno Voditeljka Jovana Jeremić važi za osobu koja uvek otvoreno i iskreno govori o svom životu, pa se tako prisetila i jedne nemile situacije koja joj se dogodila na letovanju sa bivšim suprugom. Ata images Tokom… »
"Počela sam da se davim, bol u grudima me je paralisao" Jovana Jeremić se prisetila letovanja iz pakla: Izvukao me je iz…
Kurir 20.07.2024
Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, nedavno se prisetila nemile situacije koju je doživela tokom letovanja, kada je imala manji srčani udar. Sve se odigralo na plaži na Crnogorskom primorju, a na sreću, njen tadašnji suprug… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 56 minutajoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 46 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Pala litvanska vlada: Premijer Gintautas Paluckas podneo ostavku
Telegraf pre 56 minutajoš 3 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 3 satajoš 3 povezane