Повезане вести

Давалац сперме који има најмање 500 деце: „Нетфликсова серија о мени је обмана"

BBC News 20.07.2024
У серији многе жене сведоче против њега и тврде да их лагао, неке кажу и да је опасност по јавно здравље. Он за ББЦ одговара да је много више породица које је усрећио. Нетфликсова документарна серија премијерно приказана ове… »
Давалац сперме који има најмање 500 деце: „Нетфликсова серија о мени је обмана“

Давалац сперме који има најмање 500 деце: „Нетфликсова серија о мени је обмана“

Данас 20.07.2024
Нетфликсова документарна серија премијерно приказана ове недеље бави се женом која је добила децу захваљујући сперми Џонатана Џејкоба Мајера. Жена је рекла да се осећа „превареном“ и да је „тужна и бесна“ након што је открила… »

Јужне вести 20.07.2024
Нетфликс Џонатан Џејкоб Мајер отац између 500 и 1.000 деце Нетфликсова документарна серија премијерно приказана ове недеље бави се женом која је добила децу захваљујући сперми Џонатана Џејкоба Мајера. Жена је рекла да се… »
Давалац сперме који има најмање 500 деце: "Нетфликсова серија о мени је обмана"

Давалац сперме који има најмање 500 деце: "Нетфликсова серија о мени је обмана"

НИН 20.07.2024
Нетфликсова документарна серија премијерно приказана ове недеље бави се женом која је добила децу захваљујући сперми Џонатана Џејкоба Мајера. Жена је рекла да се осећа "превареном" и да је "тужна и бесна" након што је открила… »

Радио 021 20.07.2024
У серији многе жене сведоче против њега и тврде да их лагао, неке кажу и да је опасност по јавно здравље. Он за ББЦ одговара да је много више породица које је усрећио. Нетфликс Џонатан Џејкоб Мајер отац између 500 и 1.000 деце… »

Вести дана »