Povezane vesti
Britanski stručnjak: Sumorne prognoze za Kijev, bliži se finalna bitka za Donbas, a ako Rusi uđu u Ugljedar...
Politika 20.07.2024
Oružane snage Ukrajine neće više moći da izvode ofanzive u pravcu Crnog mora ako izgube grad Ugljedar u DNR, a uskoro bi mogla da se odigra i konačna bitka za Donbas, izjavio je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris. „Mislim da nijedan ukrajinski… »
Sumorne prognoze za Kijev: Bliži se finalna bitka za Donbas, a ako Rusi uđu u Ugljedar...
Pravda 20.07.2024
Oružane snage Ukrajine neće više moći da izvode ofanzive u pravcu Crnog mora ako izgube grad Ugljedar u DNR, a uskoro bi mogla da se odigra i konačna bitka za Donbas, izjavio je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris. „Mislim da nijedan ukrajinski… »
Vesti dana »
Petrović Škero: Više se ne primenjuje sila, već tortura nad građanima - uz podsticaj predsednika
N1 Info pre 36 minutajoš 36 povezanih
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Poljoprivrednik: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Nova ekonomija pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 58 minutajoš 18 povezanih