Povezane vesti
Crne prognoze za Ukrajinu: Ako Rusi uđu u Ugljedar to je definitivni kraj bitke za Azovsko i Crno more!
Kurir 20.07.2024
Oružane snage Ukrajine neće više moći da izvode ofanzive u pravcu Crnog mora ako izgube grad Ugljedar u DNR, a uskoro bi mogla da se odigra i konačna bitka za Donbas, izjavio je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris. „Mislim da nijedan ukrajinski… »
Britanski stručnjak: Sumorne prognoze za Kijev, bliži se finalna bitka za Donbas, a ako Rusi uđu u Ugljedar...
Politika 20.07.2024
Oružane snage Ukrajine neće više moći da izvode ofanzive u pravcu Crnog mora ako izgube grad Ugljedar u DNR, a uskoro bi mogla da se odigra i konačna bitka za Donbas, izjavio je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris. „Mislim da nijedan ukrajinski… »
Ukrajincima se ne piše dobro: Ovo će biti zadnja bitka?
B92 20.07.2024
Oružane snage Ukrajine neće više moći da izvode ofanzive u pravcu Crnog mora ako izgube grad Ugljedar u DNR, a uskoro bi mogla da se odigra i konačna bitka za Donbas, izjavio je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris. "Mislim da nijedan ukrajinski… »
Sumorne prognoze za Kijev: Bliži se finalna bitka za Donbas, a ako Rusi uđu u Ugljedar...
Pravda 20.07.2024
Vesti dana »
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Sputnik pre 6 minutajoš 30 povezanih
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Meteorolog Nedeljko Todorović: Evo koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Nova pre 2 satajoš 57 povezanih
Oglasila se ABA liga: Evo šta su rekli o trojci Kodi Miler-Mekintajera!
Hot sport pre 1 satjoš 33 povezane