Повезане вести
Јелена и Иван правили хаос и током реклама! Невиђени карамбол на Пинку, појавио се снимак
Ало 21.07.2024
Хаос између бившег пара није престајао ни током реклама. Бруталан окршај настао је синоћ у емисији "Народ пита", а главни актери били су Јелена Маринковић и Иван Маринковић. Пар је константно износио "прљав веш" из брака, Иван… »
Избоден сам маказама и ножем, Јелена је крива! Иван Маринковић показао стравичне повреде, драма у студију!
Ало 21.07.2024
О скандалозном суочавању Јелене и Ивана и даље се прича. Бруталан окршај настао је синоћ у емисији "Народ пита", а главни актери били су Јелена Маринковић и Иван Маринковић. Пар је константно износио "прљав веш" из брака, Иван… »
Урош се обратио Јелени Маринковић током емисије! Милан Милошевић одмах прочитао поруку, Иван побеснео
Ало 21.07.2024
Драма не престаје ни након завршетка ријалитија. Ријалити учесник Урош Рајачић обратио се Јелени Маринковић путем друштвене мреже Инстаграм, током њеног гостовања у емисији "Народ пита" са Иваном Маринковићем. Јелена је у више… »
"Јелена ме је убола маказама и ножем": Иван шокирао јавност детаљима из брака, изнео сав прљав веш
Телеграф 21.07.2024
Препоручујемо. Ријалити учесници Јелена Маринковић (Илић) и Иван Маринковић синоћ, 20. јула, суочили су се први пут након напуштања ријалитија у емисији "Народ пита". Јелена је преварила Ивана са Урошем Рајачићем, због чега је… »
Абортирала си више од три пута, зато и не можеш да имаш децу! Иван обелоданио стравичне ствари на Јеленин рачун, мук у студију!…
Ало 21.07.2024
Бруталан сукоб настао је синоћ у емисији, а изговорене су ужасне ствари. Још увек законити супружници Јелена и Иван Маринковић суочили су се синоћ у емисији "Народ пита", први пут након завршетка ријалитија и њене јавне прељубе… »
Варала ме је и раније, имама доказе! Иван Маринковић запенио од беса и раскринкао Јелену, она открила стравичне ствари о њему!…
Ало 21.07.2024
Иван је био немилосрдан. Јелена и Иван Маринковић синоћ су се суочили у емисији "Народ пита", а пале су и тешке речи са обе стране. Након вређања, пљувања и драме, Иван је открио јавности да има доказе да га је Јелена варала и… »
Хаос у уживо програму: Јелена ударила на очинство Ивана Маринковића, он плакао на сав глас, па је пљунуо!
Телеграф 21.07.2024
Препоручујемо. Супружници Јелена Маринковић (Илић) и Иван Маринковић синоћ, 20. јула, суочили су се први пут након напуштања ријалитија у емисији "Народ пита". Они су се том приликом жестоко сукобили, Иван је заплакао, а онда је… »
Довео сам те из Лесковца, а ти си ме обманула! Скандалозне речи Ивана Маринковића у емисији уживо, жестоко понизио Јелену…
Ало 21.07.2024
Иван је у први мах био миран, али је на крају ипак искористио то што га је она преварила у ријалитију. Још увек законити супружници Јелена и Иван Маринковић суочили су се синоћ у емисији "Народ пита", први пут након завршетка… »
Огроман скандал на пинку у програму уживо! Иван Маринковић извређао Јелену, па је пљунуо, хитан прекид програма!
Ало 21.07.2024
Иван није могао да се контролише. Још увек законити супружници Јелена и Иван Маринковић суочили су се синоћ у емисији "Народ пита", први пут након завршетка ријалитија и њене јавне прељубе са Урошем Рајачићем. Жеског сукоб… »
Суочавање након преваре: Јелена гневна на Ивана због свега, а ево ко ће први поднети захтев за развод брака
Телеграф 21.07.2024
Препоручујемо. Иван Маринковић и Јелена Маринковић гостују у емисији "Народ пита". На самом старту емисије они суочили су се након што га је јавно преварила. Јелена је признала да ће да прва поднесе захтев за развод брака, те је… »
Вести дана »
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 47 минутајош 37 повезаних
Систем се још уходава, чека се и по неколико сати: Како протиче први дан пријаве нелегалних објеката?
Еуроневс пре 27 минутајош 100 повезаних