Повезане вести

Здравље: „Свима причам да сам пресадила косу"

BBC News 21.07.2024
Иако се за трансплантацију косе углавном одлучују мушкарци, овај третман последњих година је све популарнији и међу женама. Милош Петровић је пре 17 месеци посетио турску метрополу Истанбул, али не из туристичких разлога. Отишао… »
Здравље: „Свима причам да сам пресадила косу“

Данас 21.07.2024
Милош Петровић је пре 17 месеци посетио турску метрополу Истанбул, али не из туристичких разлога. Отишао је да пресади косу. „Мало се о томе прича, али не мислим да је то табу. „Више је до тога да људи имају погрешна уверења… »

Данас 21.07.2024
Милош Петровић је пре 17 месеци посетио турску метрополу Истанбул, али не из туристичких разлога. Отишао је да пресади косу. „Мало се о томе прича, али не мислим да је то табу. „Више је до тога да људи имају погрешна уверења… »

Јужне вести 21.07.2024
ББЦ Милош Петровић је пре 17 месеци посетио турску метрополу Истанбул, али не из туристичких разлога. Отишао је да пресади косу. „Мало се о томе прича, али не мислим да је то табу. „Више је до тога да људи имају погрешна… »

Радио 021 21.07.2024
Иако се за трансплантацију косе углавном одлучују мушкарци, овај третман последњих година је све популарнији и међу женама. ББЦ Милош Петровић је пре 17 месеци посетио турску метрополу Истанбул, али не из туристичких разлога… »
Здравље: "Свима причам да сам пресадила косу"

Здравље: "Свима причам да сам пресадила косу"

НИН 21.07.2024
Милош Петровић је пре 17 месеци посетио турску метрополу Истанбул, али не из туристичких разлога. Отишао је да пресади косу. "Мало се о томе прича, али не мислим да је то табу. "Више је до тога да људи имају погрешна уверења… »

Вести дана »