Повезане вести

Ацо Петровић одмах одговорио Пешићу: „У каквој сам заблуди био“

Ацо Петровић одмах одговорио Пешићу: „У каквој сам заблуди био“

Нова 21.07.2024
Хрватски стручњак и селектор Бразила Ацо Петровић огласио се на друштвеним мрежама где је реаговао на изјаву селектора Србије Светислава Пешића. Популарни Кари је причао о потреби да се организује професионална лига Србије и том… »
Петровић одговорио Пешићу: Ја мислио да живимо у демократији

Петровић одговорио Пешићу: Ја мислио да живимо у демократији

Спорт клуб 21.07.2024
Светислав Пешић се уочи почетка Олимпијских игара дотакао разних тема, па и јачања српске кошаркашке лиге и изласка српских клубова из АБА лиге. Популарни Кари Пешић је истакао да је неопходно да се јача домаћа српска лига и том… »
Ацо Петровић одговорио пешићу: Хрват покушао да понизи српског селектора! (фото)

Ацо Петровић одговорио пешићу: Хрват покушао да понизи српског селектора! (фото)

Хот спорт 21.07.2024
Пешић и Петровић су поново у окршају Легендарни хрватски кошаркаш и тренер Александар Ацо Петровић огласио се на друштвеним мрежама након што га је селектор Србије Светислав Пешић поменуо током промоције своје књиге „Било једном… »
Ацо Петровић одговорио Пешићу: "Зар не живимо у демократским временима? Био сам у заблуди..."

Ацо Петровић одговорио Пешићу: "Зар не живимо у демократским временима? Био сам у заблуди..."

Спортске.нет 21.07.2024
Селектор репрезентације Бразила и чувени кошаркашки тренер и играч Александар Ацо Петровић одговорио је на изјаву селектора Србије Светислава Пешића о формирању српске лиге. Главнокомандујући наше репрезентације је јуче током… »
Ацо Петровић одговорио пешићу на изјаву " у каквој сам заблуди био..."

Ацо Петровић одговорио пешићу на изјаву " у каквој сам заблуди био..."

Дневник 21.07.2024
Хрватски кошаркашки тренер Александар Ацо Петровић огласио се на друштвеним мрежама након што га је селектор Србије Светислав Пешић поменуо у суботу, у склопу промоције књиге "Било једном у Индијанаполису". Пешић је том приликом… »
Ацо Петровић реаговао на изјаву Пешића: "У каквој сам заблуди био"

Ацо Петровић реаговао на изјаву Пешића: "У каквој сам заблуди био"

Б92 21.07.2024
Хрватски кошаркашки тренер Александар Ацо Петровић реаговао је на изјаву Светислава Пешића. Селектор Србије је коментарисао стање овдашње кошарке и том приликом казао да је АБА лига превазиђена. "Поштујем и ценим и Змага… »

Вести дана »