Povezane vesti
Aneli Ahmić priznala da li je u kontaktu sa Asminom: Na ovim mestima bi želela da pronađe mir nakon Elite
Telegraf 21.07.2024
Aneli Ahmić, završila je kao drugoplasirana učesnica "Elite" i ponela nagradu od 50.000 evra, a sada je otkrila gde planira da živi. Iako je prethodnih 10 meseci živela u Beogradu, ne vidi sebe u ovom gradu. - Još razmišljam gde ću živeti -… »
Aneli Ahmić donela momentalnu odluku! Evo gde će živeti nakon Elite, ovo niko nije očekivao!
Alo 21.07.2024
Donela je odluku. Rijaltii učesnica i starleta Aneli Ahmić otkrila je gde će živeti nakon završetka Elite. Aneli je, iako je proveri određeni vremenski period u Beogradu, ipak odlučila da ne živi u prestonici Srbije, što je šokiralo mnoge. -… »
"Sa njim samo preko advokata, a imam emocije prema Janjušu": Aneli Ahmić odgovarala na nezgodna pitanja
Telegraf 21.07.2024
Preporučujemo. Učesnica "Elite" Aneli Ahmić odgovorila je na pitanja publike sa Instagrama. Da li si se oporavila od svega što se dogodilo? - Nisam još sam pod utiskom i zatvaram se u sobu. Rekla sam danas i što se završilo kad sam videla koliko me… »
Vesti dana »
Petković povodom eksplozije na KiM: "Nedopustiv i neprihvatljiv atak na osnovne životne potrebe Srba"
Euronews pre 24 minutajoš 19 povezanih
Đurović o šansama "večitih" u evroligi: Zvezda ima šanse, Partizan...
Večernje novosti pre 36 minutajoš 16 povezanih
Pretresi policije u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTV pre 43 minutajoš 12 povezanih
U Siriji se opet rasplamsao rat: Zatvoren aerodrom u Alepu, blokirane saobraćajnice prema gradu
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih