Повезане вести
Анели Ахмић признала да ли је у контакту са Асмином: На овим местима би желела да пронађе мир након Елите
Телеграф 21.07.2024
Анели Ахмић, завршила је као другопласирана учесница "Елите" и понела награду од 50.000 евра, а сада је открила где планира да живи. Иако је претходних 10 месеци живела у Београду, не види себе у овом граду. - Још размишљам где… »
Анели Ахмић донела моменталну одлуку! Ево где ће живети након Елите, ово нико није очекивао!
Ало 21.07.2024
Донела је одлуку. Ријалтии учесница и старлета Анели Ахмић открила је где ће живети након завршетка Елите. Анели је, иако је провери одређени временски период у Београду, ипак одлучила да не живи у престоници Србије, што је… »
"Са њим само преко адвоката, а имам емоције према Јањушу": Анели Ахмић одговарала на незгодна питања
Телеграф 21.07.2024
Препоручујемо. Учесница "Елите" Анели Ахмић одговорила је на питања публике са Инстаграма. Да ли си се опоравила од свега што се догодило? - Нисам још сам под утиском и затварам се у собу. Рекла сам данас и што се завршило кад… »
Вести дана »

Колики је курс евра данас у Србији? Ово су вредности по којим мењачнице продају валуте
Мондо пре 5 минутајош 2 повезане

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 50 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 5 сатијош 2 повезане