Повезане вести

Анели Ахмић признала да ли је у контакту са Асмином: На овим местима би желела да пронађе мир након Елите

Анели Ахмић признала да ли је у контакту са Асмином: На овим местима би желела да пронађе мир након Елите

Телеграф 21.07.2024
Анели Ахмић, завршила је као другопласирана учесница "Елите" и понела награду од 50.000 евра, а сада је открила где планира да живи. Иако је претходних 10 месеци живела у Београду, не види себе у овом граду. - Још размишљам где… »
Анели Ахмић донела моменталну одлуку! Ево где ће живети након Елите, ово нико није очекивао!

Анели Ахмић донела моменталну одлуку! Ево где ће живети након Елите, ово нико није очекивао!

Ало 21.07.2024
Донела је одлуку. Ријалтии учесница и старлета Анели Ахмић открила је где ће живети након завршетка Елите. Анели је, иако је провери одређени временски период у Београду, ипак одлучила да не живи у престоници Србије, што је… »
"Са њим само преко адвоката, а имам емоције према Јањушу": Анели Ахмић одговарала на незгодна питања

"Са њим само преко адвоката, а имам емоције према Јањушу": Анели Ахмић одговарала на незгодна питања

Телеграф 21.07.2024
Препоручујемо. Учесница "Елите" Анели Ахмић одговорила је на питања публике са Инстаграма. Да ли си се опоравила од свега што се догодило? - Нисам још сам под утиском и затварам се у собу. Рекла сам данас и што се завршило кад… »

Вести дана »