Повезане вести

Шериф не планира да стане: "Јединство у архиви, навијачи Звезде ме инспиришу!"

Шериф не планира да стане: "Јединство у архиви, навијачи Звезде ме инспиришу!"

Спортске.нет 21.07.2024
"Сезона је дуга, очекује нас још много изазова, али је веома важно на пољу самопоуздања када се већ на првом мечу упишете у листу стрелаца. Утакмицу против Јединства смо већ архивирали и одмах започињемо припреме за дуел… »
Шериф пуца од самопоуздања: Кад видим наше навијаче имам још већу жељу да постигнем гол!

Шериф пуца од самопоуздања: Кад видим наше навијаче имам још већу жељу да постигнем гол!

Хот спорт 21.07.2024
„Очекује нас још много изазова…“ Црвена звезда победом је отворила нову суперлигашку сезону. Они су на домаћем терену савладали новопеченог члана најјачег ранга српског фудбала, екипу Јединства из Уба са 4:0. Двоструки стрелац за… »
Шериф: Да буде више голова и више звездаша

Шериф: Да буде више голова и више звездаша

Спорт клуб 21.07.2024
Шериф Ендиаје, двоструки стрелац за Црвену звезду у победи над Јединством (4:0) у првом колу Суперлиге Србије, рекао је да је увек лепо отворити првенство убедљивим тријумфом. „Драго ми је што смо у томе успели, вредно смо… »
Ендиаје: Лепо је отворити првенство убедљивим тријумфом, попуњене трибине су мотив

Ендиаје: Лепо је отворити првенство убедљивим тријумфом, попуњене трибине су мотив

Спортски журнал 21.07.2024
Очекује нас још много изазова, али је веома важно на пољу самопоуздања кад се већ на првом мечу упишете у листу стрелаца. Шериф Ендиаје, двоструки стрелац за Црвену звезду у победи над Јединством (4:0) рекао је: - Увек је лепо… »
Ендиаје: "Пресрећан сам због голова"

Ендиаје: "Пресрећан сам због голова"

Б92 21.07.2024
Шериф Ендиаје, двоструки стрелац за Црвену звезду у победи над Јединством (4:0), рекао је да је увек лепо отворити првенство убедљивим тријумфом. "Увек је лепо отворити такмичење у првенству убедљивим тријумфом. Драго ми је… »
Дебитовао је без праве претње по свој гол: Нови чувар мреже црвено-белих задовољан након убедљиве победе! (видео)

Дебитовао је без праве претње по свој гол: Нови чувар мреже црвено-белих задовољан након убедљиве победе! (видео)

Хот спорт 21.07.2024
Уписао је дебитантски наступ у црвено-белом дресу сјајни чувар мреже Марко Илић и показао да Звезда не мора да брине кад су голмани у питању. Након победе против Јединства са Уба, говорио је о атмосфери, те позвао навијаче да и… »
Марко Илић: Срећан сам што сам осетио атмосферу на Маракани

Марко Илић: Срећан сам што сам осетио атмосферу на Маракани

Спортски журнал 21.07.2024
Саиграчи су били сјајни и сматрам да смо одиграли феноменално. Нисам имао превише посла и немам проблем када је таква ситуација. Баш сам се лепо осећао на голу, додао је нови голман Звезде. - Невероватан је осећај стати на гол и… »
Илић блиста после дебија: Млади голман Звезде пресрећан након првог меча на "Маракани"

Илић блиста после дебија: Млади голман Звезде пресрећан након првог меча на "Маракани"

Вечерње новости 21.07.2024
Невероватан је осећај стати на гол и осетити атмосферу коју праве Звездини навијачи. Још увек сам под утиском и пресрећан сам што сам имао част да осетим то, рекао је нови голман фудбалера Црвене звезде Марко Илић, који је… »

Вести дана »