Povezane vesti
Šok tvrdnje bivšeg muža anite Stanojlović: "Fizički i psihički me je maltretirala, napravila mi je pakao od života", spomenuo…
Blic 21.07.2024
Anita Stanojlović odnela je pobedu u rijalitiju "Zadruga 7 Elita" i osvojila 100.000 evra. Anita je u "Zadrugu 6" ušla kao samohrana majka, a kako je pričala, nije imala najsjajniji odnos sa ocem svog sina Alekseja. Njen bivši muž, Bojan Arnuš, je… »
"Šamarala me je i napravila pakao od života" Šok ispovest Anitinog bivšeg, otkrio šta je radila pre zadruge: Uhvatila se droge…
Kurir 21.07.2024
Anita Stanojlović odnela je pobedu u rijalitiju "Zadruga 7 Elita" i osvojila 100.000 evra. Ovo nije prvo Anitino učešće u Zadruzi. Naime, ona je učestvovala i u Zadruzi 6, gde se na različite načine komentarisalo njeno ponašanje, ali i odnos sa bivšim… »
Vesti dana »
Veliki požar u Deliblatskoj peščari: Situacija mirnija, ali opasnost još nije prošla
Euronews pre 6 minutajoš 57 povezanih
Velika epidemija salmonele u Evropi: Istražitelji sumnjaju na hranu iz uvoza
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 2 satajoš 34 povezane
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 55 povezanih
"Nemoguće je popraviti odnos" Indi novom izjavom izazvala haos nakon svađe sa Editom, drama se nastavlja
Kurir pre 31 minutajoš 24 povezane