Povezane vesti
Mi snaga naroda: Vlada Srbije mora da bude svesna da radi pogrešno i nezakonito po pitanju projekta "Jadar"
NIN 21.07.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović" poručila je da Vlada Srbije, ako nastavi da netransparentno protežira projekat " Jadar", mora da bude svesna da radi pogrešno i nezakonito, i da će narod, i stručni i nestručni, reagovati na… »
Oglasila se poslanička grupa „Mi snaga naroda“ Nestorovića oko “Jadra”: Spremni da svoj život za Srbiju položimo
Danas 21.07.2024
Poslanička grupa „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović“ poručila je danas da Vlada Srbije, ako nastavi da netransparentno protežira projekat „Jadar“, mora da bude svesna da radi pogrešno i nezakonito, i da će narod, i stručni i nestručni… »
Vesti dana »

Mediji: Sudsko veće odlučilo da se ponove izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane

Reditelj Nikola Ljuca: Besan sam zbog imenovanja Bokana - to je pritisak i nekontrolisano ludilo vlasti
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana

Privremeno stopirana istraga o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Institucije međusobno prebacuju krivicu
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih

Stravične vesti iz Crne Gore! Vlade Divac doživeo saobraćajnu nesreću
Hello pre 2 minutajoš 14 povezanih