Повезане вести
Несрећа код Младеновца: Воз ударио младића, лекари му се боре за живот
Нова 21.07.2024
У суботу око 2.30 часова младића В.К. (25) ударио је воз на делу пруге у Младеновцу. Воз се кретао из правца Шида према Нишу. Код повређеног момка су констатоване тешке телесне повреде, а како се сазнаје лекари му се боре за… »
Воз ударио момка у Младеновцу, боре му се за живот
Б92 21.07.2024
У суботу око 2.30 часова младића В.К. (25) ударио је воз на делу пруге у Младеновцу. Како сазнајемо, воз се кретао из правца Шида према Нишу. Код повређеног момка су констатоване тешке телесне повреде. Он има вишеструке преломе… »
Воз ударио момка у пола 3 ујутру у Младеновцу, боре му се за живот
Телеграф 21.07.2024
Има много прелома, боре му се за живот. У суботу око 2.30 часова младића В.К. (25) ударио је воз на делу пруге у Младеновцу. Како сазнајемо, воз се кретао из правца Шида према Нишу. Код повређеног момка су констатоване тешке… »
Вести дана »
Србија ускоро решава питање НИС-а једном засвагда! Вучић из Абу Дабија: Знам ко ће бити партнер
Курир пре 36 минутајош 37 повезаних
Судије позвале Скупштину да одустане од разматрања измена правосудних закона по хитном поступку
Бета пре 1 сатјош 53 повезане
"Важне су посете које се најаве" Брнабић: Посета посланика Европског парламента није претерано битна
Блиц пре 2 сатајош 14 повезаних
Сви председникови саветници: Ко је све помагао Вучићу „споља“, од Гузенбауера до „криминалца у бекству“ Ајнхорна
Данас пре 16 сатијош 2 повезане
"Пробудили су ме у 3.15, звао сам је": Вучић се огласио због напада на Бекуту у Чачку
Мондо пре 11 минутајош 43 повезане