Povezane vesti
U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
NIN 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Potrebno je ubrzati ozakonjenje Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
Dnevnik 21.07.2024
BEOGRAD: Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Procena NALED-a: U Srbiji više od dva miliona nelegalnih objekata, godišnje se reši oko 40.000 predmeta
Euronews 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
RTV 21.07.2024
BEOGRAD - Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Vesti dana »

Pravo letnje vreme u Srbiji Sunčano i toplo širom zemlje, temperature do 31 stepen
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale Farme i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 18 minutajoš 13 povezanih

Silovit napad Irana tokom noći: Raste broj mrtvih u Izraelu, na stotine povređenih
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih

VIDEO: Održana velika vojna parada u Vašingtonu, prisustvovao i Tramp
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih

Na današnji dan: Ćosić postao predsednik SR Jugoslavije, pokušan atentat na Vuka Draškovića
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane