Povezane vesti
U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
NIN 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Potrebno je ubrzati ozakonjenje Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
Dnevnik 21.07.2024
BEOGRAD: Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Procena NALED-a: U Srbiji više od dva miliona nelegalnih objekata, godišnje se reši oko 40.000 predmeta
Euronews 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
RTV 21.07.2024
BEOGRAD - Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Vesti dana »

VIDEO Studenti u Beogradu protestovali ispred zgrade BIA: "Helena Strugar i studenti su budućnost Srbije"
Radio 021 pre 48 minutajoš 23 povezane

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

"Zelenski neka bude spreman da nešto potpiše"! Tramp najavio skori susret s Putinom: Sad predlažu model razmene teritorija!
Kurir pre 3 minutajoš 44 povezane

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 3 satajoš 34 povezane