Povezane vesti
U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
NIN 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Procena NALED-a: U Srbiji više od dva miliona nelegalnih objekata, godišnje se reši oko 40.000 predmeta
Euronews 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
RTV 21.07.2024
BEOGRAD - Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Vesti dana »
Prizor ispred čačanske porodice kida dušu: Porodica, prijatelji i građani se okupili povodom smrti devojčice
Telegraf pre 30 minutajoš 30 povezanih
Specijalno tužilaštvo u Hagu traži po 45 godina zatvora za Tačija i trojicu bivših lidera tzv. OVK
RTS pre 40 minutajoš 42 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 9 satijoš 9 povezanih
Vučić: Prva rešenja za „Svoj na svome“ krajem februara ili početkom marta
Nedeljnik pre 5 satijoš 82 povezane