Povezane vesti
U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
NIN 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Procena NALED-a: U Srbiji više od dva miliona nelegalnih objekata, godišnje se reši oko 40.000 predmeta
Euronews 21.07.2024
Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama, kako bismo… »
Potrebno je ubrzati ozakonjenje Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
Dnevnik 21.07.2024
BEOGRAD: Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Bojović: U Srbiji oko 2,1 milion nelegalnih objekata, godišnje se reši 40.000 predmeta
RTV 21.07.2024
BEOGRAD - Programska direktorka NALED-a Jelena Bojović izjavila je danas da u Srbiji ima oko 2,1 milion objekata koji nisu legalizovani, a da se godišnje otprilike reši oko 40.000 predmeta. "Mi redovno, od 2020. godine radimo sa lokalnim samoupravama… »
Vesti dana »

Sahrana stradalih u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 55 minutajoš 42 povezane

"Sreća pa narod ne pati od političke demencije, dobro mu je poznat vaskrsli Obradović" Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika: "Opet bi da slaže, ali pamti Srbija!"
Dnevnik pre 49 minutajoš 15 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima na ulazu u zgradu (video)
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih

Oglasio se RHMZ! Sutra ujutru -6 i mraz, uveče naoblačenje, a tokom noći pljuskovi: Vikend donosi totalni obrt
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana