Povezane vesti
"Naš sin od 10 godina je seo na ležaljku, a onda sam ja burnije reagovao" Sloba Radanović progovorio o incidentu u Budvi…
Blic 21.07.2024
Popularni pevač Sloba Radanović, uključio se iz Budve u emisiju gde je sumirao utiske sa koncertne turneje, pa se nadovezao na incident u kojem je burno reagovao na jednog vlasnika kafića. Slobo Radnović je na samom početku otkrio kako se provodi u… »
Sloba otkrio detalje incidenta u budvi! Sukobio se sa jednim muškarcem: Napravio sam burniju reakciju... Spomenuo i kolege
Kurir 21.07.2024
Pevač Sloba Radanović, uključio se iz Budve gde je sumirao utiske sa koncertne turneje, pa se nadovezao na incident u kojem je burno reagovao na jednog vlasnika kafića. Najpre je otkrio kako se provodi. - Predivno mi je ovde, uspevam i da se okupam i… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane