Povezane vesti
"Čekam javno izvinjenje!" Miona progovorila o porodici i poslala žestoku poruku, Ša se osvrnuo na pretnje
Kurir 21.07.2024
Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša, mnogi su predviđali kraj po izlasku iz Elite, ali oni su dokazali suprotno. - Malo je čudnjikavo, prvi put dođem među ljude i izgubljen sam. Malo da se odmorimo, dođemo sebi i onda pun gas - rekao je Ša, a onda je… »
"Želim da mi se ljudi javno izvine zbog ovog": Miona Jovanović nakon "Elite" puna sebe uputila poruku - Ša odgovorio na…
Blic 21.07.2024
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša gostovali su u jednoj emisiji gde su pričali o svom ljubavnom odnosu. - Malo je čudnjikavo, prvi put dođem među ljude i izgubljen sam. Malo da se odmorimo, dođemo sebi i onda pun gas - rekao je Ša, a onda je Miona… »
Vesti dana »

Oluje tutnje Crnom Gorom, večeras na najjačem udaru ovi predeli: Prete gromovi, grad i urbane poplave
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana

Da li je Srbija dobila vasu Micića za Evrobasket: Evo šta je plejmejker poručio o povredi! Hibernijan ovo leto ima anđela čuvara, legija propustila da sve reši u škotskoj: Bez šuta u gol do 90. minuta, onda nada za ligašku fazu lk!
Hot sport pre 3 minutajoš 62 povezane

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Ekskluziva Rojtersa: Ovo su svi uslovi koje je Putin postavio Ukrajini
Vesti online pre 3 satajoš 27 povezanih