Povezane vesti
Možemo li da promenimo kako nam stari mozak? Ovi naučnici tvrde da je moguće
Južne vesti 22.07.2024
BBC Jednog sunčanog jutra, 76-godišnja Marijke, koja je rođena u Holandiji, i njen muž Tom dočekali su me doručkom u njihovom domu u Loma Lindi, na sat vreme vožnje istočno od Los Anđelesa. Ovsena kaša, čia semenke, bobice, ali bez prerađenih… »
BBC News 22.07.2024
Odavno je poznato da naš stil života može da pomogne da duže ostanemo zdravi. Sada se naučnici pitaju da li nova tehnologija može da pomogne i da se uspori proces staranja našeg mozga praćenjem onoga što mu se dešava dok starimo. Jednog… »
Danas 22.07.2024
Jednog sunčanog jutra, 76-godišnja Marijke, koja je rođena u Holandiji, i njen muž Tom dočekali su me doručkom u njihovom domu u Loma Lindi, na sat vreme vožnje istočno od Los Anđelesa. Ovsena kaša, čia semenke, bobice, ali bez prerađenih… »
Danas 22.07.2024
Jednog sunčanog jutra, 76-godišnja Marijke, koja je rođena u Holandiji, i njen muž Tom dočekali su me doručkom u njihovom domu u Loma Lindi, na sat vreme vožnje istočno od Los Anđelesa. Ovsena kaša, čia semenke, bobice, ali bez prerađenih… »
Možemo li da promenimo kako nam stari mozak? Ovi naučnici tvrde da mogu
Radio 021 22.07.2024
Odavno je poznato da naš stil života može da pomogne da duže ostanemo zdravi. Sada se naučnici pitaju da li nova tehnologija može da pomogne i da se uspori proces staranja našeg mozga praćenjem onoga što mu se dešava dok starimo. BBC Jednog… »
Danas 22.07.2024
NIN 22.07.2024
Vesti dana »
Novi Sad: povređeni u teškom stanju, saslušani Vesić, Adžić i Tanasković
Bloomberg Adria pre 25 minutajoš 107 povezanih
Protest u Beogradu: Nekoliko stotina građana i predstavnici opozicije traže političku odgovornost nakon tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 43 minutajoš 12 povezanih
Turkulov: Stanje troje povređenih u Novom Sadu i dalje veoma teško
Politika pre 1 satjoš 36 povezanih
Lazović: Tražićemo skupštinsku komisiju za nesreću u Novom Sadu, biće protesta i drugih aktivnosti
Radio 021 pre 55 minutajoš 13 povezanih