Povezane vesti
Možemo li da promenimo kako nam stari mozak? Ovi naučnici tvrde da je moguće
Južne vesti 22.07.2024
BBC Jednog sunčanog jutra, 76-godišnja Marijke, koja je rođena u Holandiji, i njen muž Tom dočekali su me doručkom u njihovom domu u Loma Lindi, na sat vreme vožnje istočno od Los Anđelesa. Ovsena kaša, čia semenke, bobice, ali bez prerađenih zašećerenih… »
BBC News 22.07.2024
Odavno je poznato da naš stil života može da pomogne da duže ostanemo zdravi. Sada se naučnici pitaju da li nova tehnologija može da pomogne i da se uspori proces staranja našeg mozga praćenjem onoga što mu se dešava dok starimo. Jednog sunčanog jutra… »
Danas 22.07.2024
Jednog sunčanog jutra, 76-godišnja Marijke, koja je rođena u Holandiji, i njen muž Tom dočekali su me doručkom u njihovom domu u Loma Lindi, na sat vreme vožnje istočno od Los Anđelesa. Ovsena kaša, čia semenke, bobice, ali bez prerađenih zašećerenih… »
Danas 22.07.2024
Jednog sunčanog jutra, 76-godišnja Marijke, koja je rođena u Holandiji, i njen muž Tom dočekali su me doručkom u njihovom domu u Loma Lindi, na sat vreme vožnje istočno od Los Anđelesa. Ovsena kaša, čia semenke, bobice, ali bez prerađenih zašećerenih… »
Možemo li da promenimo kako nam stari mozak? Ovi naučnici tvrde da mogu
Radio 021 22.07.2024
Odavno je poznato da naš stil života može da pomogne da duže ostanemo zdravi. Sada se naučnici pitaju da li nova tehnologija može da pomogne i da se uspori proces staranja našeg mozga praćenjem onoga što mu se dešava dok starimo. BBC Jednog sunčanog… »
Danas 22.07.2024
NIN 22.07.2024
Vesti dana »

(Mape) toplotni talas se vraća, a onda novi obrt! Detaljna vremenska prognoza RHMZ za 5 dana: Popaljeni alarmi zbog 2 opasne pojave
Blic pre 41 minutajoš 26 povezanih

Hitno se oglasio MUP u Novom Sadu Dvoje privedeno, ovo su svi detalji blokade ispred suda
Dnevnik pre 16 minutajoš 16 povezanih