Повезане вести
Можемо ли да променимо како нам стари мозак? Ови научници тврде да је могуће
Јужне вести 22.07.2024
ББЦ Једног сунчаног јутра, 76-годишња Маријке, која је рођена у Холандији, и њен муж Том дочекали су ме доручком у њиховом дому у Лома Линди, на сат време вожње источно од Лос Анђелеса. Овсена каша, чиа семенке, бобице, али… »
BBC News 22.07.2024
Одавно је познато да наш стил живота може да помогне да дуже останемо здрави. Сада се научници питају да ли нова технологија може да помогне и да се успори процес старања нашег мозга праћењем онога што му се дешава док старимо… »
Данас 22.07.2024
Једног сунчаног јутра, 76-годишња Маријке, која је рођена у Холандији, и њен муж Том дочекали су ме доручком у њиховом дому у Лома Линди, на сат време вожње источно од Лос Анђелеса. Овсена каша, чиа семенке, бобице, али без… »
Данас 22.07.2024
Једног сунчаног јутра, 76-годишња Маријке, која је рођена у Холандији, и њен муж Том дочекали су ме доручком у њиховом дому у Лома Линди, на сат време вожње источно од Лос Анђелеса. Овсена каша, чиа семенке, бобице, али без… »
Можемо ли да променимо како нам стари мозак? Ови научници тврде да могу
Радио 021 22.07.2024
Одавно је познато да наш стил живота може да помогне да дуже останемо здрави. Сада се научници питају да ли нова технологија може да помогне и да се успори процес старања нашег мозга праћењем онога што му се дешава док старимо… »
Данас 22.07.2024
НИН 22.07.2024
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 2 сатајош 47 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 3 сатајош 33 повезане