Povezane vesti
"Mnoštvo je provokacija i loših komentara na moj račun" Dragana Kosjerina o karijeri i suprugu: Ako odnos zahteva…
Kurir 22.07.2024
Voditeljka Dragana Kosjerina godinama je deo RTS-a, a ističe da se dobro nosi sa različitim komentarima publike na njen račun. Trudi se da loše komentare ne pamti. - Ne zato što me nisu gađali u srce, već zato što ih je bilo mnogo. Kad imate… »
"Mnoštvo je provokacija i loših komentara na moj račun": Dragana Kosjerina o hejterima, mužu i ljubomori: "Reči su me…
Blic 22.07.2024
Čuvena voditeljka Dragana Kosjerina godinama je deo RTS-a, a ističe da se dobro nosi sa različitim komentarima publike na njen račun. Trudi se da loše komentare ne pamti. - Ne zato što me nisu gađali u srce, već zato što ih je bilo mnogo. Kad… »
Vesti dana »
Studenti FPN u blokadi: Ograđujemo se od stavova SKONUS -a i Studentskog parlamenta Beograda
Novi magazin pre 1 satjoš 41 povezana
Ovo su uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog požara u kojem je nastradalo osam ljudi: Preti im 12 godina robije (foto)
Blic pre 9 minutajoš 57 povezanih
Slučaj Ž. stanica: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke o radovima na železnici
Radio 021 pre 11 satijoš 8 povezanih
Broj poginulih u požaru u hotelu u turskom skijalištu Kartalkaya porastao na 76
Al Jazeera pre 34 minutajoš 39 povezanih