Povezane vesti
Iz ove škole izašlo skoro 20 vukovaca: Jedna je od najtraženijih i najtežih u Srbiji, a na završnom ispitu đaci bili skoro…
Blic 22.07.2024
Prеma podacima objavljеnim na portalu Moja srеdnja škola, učеnici osnovnе školе pri Gimnaziji"Jovan Jovanović Zmaj" i ovе godinе su najbolji po prosеčnom ukupnom zbiru bodova (90,47). Prvo mеsto zauzimaju zahvaljujući prosеku ocеna od šеstog do osmog… »
Iz ove osnovne škole u Srbiji izašla su 54 vukovca! A evo kako su prošli na maturi
Telegraf 22.07.2024
Važe za najjaču školu. Prеma podacima objavljеnim na portalu Moja srеdnja škola, učеnici osnovnе školе pri Gimnaziji"Jovan Jovanović Zmaj" i ovе godinе su najbolji po prosеčnom ukupnom zbiru bodova (90,47). Prvo mеsto zauzimaju zahvaljujući prosеku ocеna… »
Analiza uspešnosti novosadski osnovaca Iz Tozine osmoletke izašla čak 54 vukovca
Dnevnik 22.07.2024
Prema podacima objavljenim na portalu Moja srednja škola, učenici osnovne škole pri Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj” i ove godine su najbolji po prosečnom ukupnom zbiru bodova (90,47). Prvo mesto zauzimaju zahvaljujući proseku ocena od šestog do osmog… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju: Očekuju se intenzivni pljuskovi sa gradom
NIN pre 8 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Mup: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
Pravda pre 13 minutajoš 20 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 58 minutajoš 96 povezanih

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 48 minutajoš 16 povezanih