Повезане вести
„Ја сам само професорка Универзитета, не могу баш сви да буду криминалци“: Биљана Стојковић једним коментаром „угасила“…
Нова 22.07.2024
Једна наизглед безазлена полемика на друштвеној мрежи КС (бивши Твитер) претворила се у прави каламбур. Биљана Стојковић, копредседница странке Заједно и професорка Биолошког факултета Универзитета у Београду, гостовала је на ТВ… »
„Ја сам професор, не могу баш сви да буду криминалци“: Расправа Биљане Стојковић с Дијаном Хркаловић
Н1 Инфо 22.07.2024
Биљана Стојковић, копредседница странке Заједно и професорка Биолошког факултета Универзитета у Београду, гостовала је на ТВ Нова и том приликом говорила о штетности пројекта Јадар у Србији. Она је гостовање поделила на… »
„Ја сам професор, не могу баш сви да буду криминалци“: Расправа Биљане Стојковић с Дијаном Хркаловић
Данас 22.07.2024
Биљана Стојковић, копредседница странке Заједно и професорка Биолошког факултета Универзитета у Београду, гостовала је на ТВ Нова и том приликом говорила о штетности пројекта Јадар у Србији. Она је гостовање поделила на… »
Вести дана »
"Ахмићи су зли, хране се злобом": Нериова вереница ушла у Елиту, одмах раскринкала Ситу и изнела шок детаље
Телеграф пре 4 сатијош 5 повезаних
МУП о дешавањима у Новом Саду: Полиција поступа искључиво у складу са законом
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Фото, видео) од заглављеног штапића у уху до убода ексера: Почела са радом ноћна смена у домовима здравља у Србији: Ево због чега су се све грађани вечерас јавили
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана