Povezane vesti
„Ja sam samo profesorka Univerziteta, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Biljana Stojković jednim komentarom…
Nova 22.07.2024
Jedna naizgled bezazlena polemika na društvenoj mreži X (bivši Tviter) pretvorila se u pravi kalambur. Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gostovala je na TV Nova i tom prilikom… »
„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović
N1 Info 22.07.2024
Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gostovala je na TV Nova i tom prilikom govorila o štetnosti projekta Jadar u Srbiji. Ona je gostovanje podelila na društvenoj mreži Iks, a… »
„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović
Danas 22.07.2024
Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gostovala je na TV Nova i tom prilikom govorila o štetnosti projekta Jadar u Srbiji. Ona je gostovanje podelila na društvenoj mreži Iks, a… »
Vesti dana »
POKS: Prvi napad na prostorije SNS u Novom Sadu organizovali sami naprednjaci
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih
Slučaj epidemije u beogradskoj bolnici: Iste tegobe ima skoro 50 pacijenata: Direktor klinike sumnja na virus, zaposleni na masovno trovanje hranom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Od danas nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Od ovog petka gorivo je skuplje! Nove cene goriva
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 15 povezanih