Povezane vesti
"Vlasnik kafića me je šutirao": Osumnjičeni pred tužiocem, radniku slomljena lobanja
Blic 22.07.2024
Marko L. (39) vlasnik kafića na Vračaru uhapšen je, prošle nedelje, nakon što ga je prijavio radnik Dragan M. (37) da ga je u Makenzijevoj ulici pretukao. Povređeni je u Urgentni centar primljen sa polomljenom lobanjom. Dragan je, nezvanično, policiji… »
Gazda me je šutirao na ulici: Svedočio pretučeni radnik kafića na Vračaru, polomljena mu lobanja
Telegraf 22.07.2024
Dragan M. (37) primljen je u Urgentni cenatr u teškom stanju sa polomljenom lobanjom. Marko L. (39) vlasnik kafića "Single Origin" na Vračaru uhapšen je, prošle nedelje, nakon što ga je prijavio radnik Dragan M. (37) da ga je u Makenzijevoj ulici… »
Vesti dana »
Kraj za „Znaš ti ko sam ja?” politiku: Vučić najavio direktnu borbu protiv bahatih moćnika
Glas Zapadne Srbije pre 21 minutajoš 29 povezanih
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
N1 Info pre 46 minutajoš 91 povezana
Sednica Skupštine: Poslanička pitanja o uvođenju vojnog roka, rektoru Đokiću
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Ministarstvo poljoprivrede: Preduzete mere povoddom hepatitisa A u zamrznutom voću
Nova ekonomija pre 2 satajoš 22 povezane
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, pogođen stambeni soliter, deca među ranjenima
BBC News pre 41 minutajoš 21 povezana