Povezane vesti
"On mi prilazi i kaže - Sad ću da te silujem" Milena Ćeranić o traumatičnom događaju: Bila sam zaštićena kao beli medved, a…
Kurir 22.07.2024
Milena Ćeranić postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica je sada ispričala da je tokom karijere imala neprijatnost koju ni dan-danas ne može da zaboravi. - Bila sam zaštićena kao beli… »
„Ja se sklanjam, a on mi prilazi i kaže – sad ću da te silujem“: Lepa srpska pevačica o traumatičnom događaju – evo kako se…
Nova 22.07.2024
Na početku karijere pevačica je doživljavala razne neprijatnosti, pa i potencijalno opasne situacije. Milena Ćeranić postala je poznata pevačica 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali je i pre toga nastupala. U emisiji „… »
Vesti dana »
Vreme danas: Oblačno i toplo, najviša temperatura od 9 do 14 stepeni
Nedeljnik pre 7 satijoš 24 povezane
Isplivala fotografija spasavanja otetog Daniela Kajmakoskog: Beli "volvo" nasukan na bankinu, a unutra vezan pevač... (foto)
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
Glas Zaječara pre 4 satijoš 26 povezanih
Prve informacije o težini povrede Lindzi Von: "Ne znam šta će se desiti, sa njom su svi hirurzi"
B92 pre 6 minutajoš 54 povezane
U ponoć ističe rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane