Povezane vesti
"On mi prilazi i kaže - Sad ću da te silujem" Milena Ćeranić o traumatičnom događaju: Bila sam zaštićena kao beli medved, a…
Kurir 22.07.2024
Milena Ćeranić postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica je sada ispričala da je tokom karijere imala neprijatnost koju ni dan-danas ne može da zaboravi. - Bila sam zaštićena kao beli… »
„Ja se sklanjam, a on mi prilazi i kaže – sad ću da te silujem“: Lepa srpska pevačica o traumatičnom događaju – evo kako se…
Nova 22.07.2024
Na početku karijere pevačica je doživljavala razne neprijatnosti, pa i potencijalno opasne situacije. Milena Ćeranić postala je poznata pevačica 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali je i pre toga nastupala. U emisiji „… »
Vesti dana »
Ministar odbrane SAD-a: Sukob sa Iranom je u statusu prekida vatre, vojni odgovori nisu sukob
Insajder pre 56 minutajoš 32 povezane
Zelenski u Velikoj Britaniji sa evropskim liderima; Kijev napao Krim, šta je pogođeno
RTS pre 41 minutajoš 28 povezanih
Serija pucnjava u centralnom Izraelu: Jedna osoba ubijena, napadač likvidiran
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 11 minutajoš 82 povezane
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 11 satijoš 1 povezana