Povezane vesti
"On mi prilazi i kaže - Sad ću da te silujem" Milena Ćeranić o traumatičnom događaju: Bila sam zaštićena kao beli medved, a…
Kurir 22.07.2024
Milena Ćeranić postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica je sada ispričala da je tokom karijere imala neprijatnost koju ni dan-danas ne može da zaboravi. - Bila sam zaštićena kao beli… »
„Ja se sklanjam, a on mi prilazi i kaže – sad ću da te silujem“: Lepa srpska pevačica o traumatičnom događaju – evo kako se…
Nova 22.07.2024
Na početku karijere pevačica je doživljavala razne neprijatnosti, pa i potencijalno opasne situacije. Milena Ćeranić postala je poznata pevačica 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali je i pre toga nastupala. U emisiji „… »
"Ja se sklanjam, a on mi prilazi i kaže: - Sad ću da te silujem" Milena Ćeranić prvi put o traumatičnom događaju: "Matori…
Blic 22.07.2024
Naša pevačica Milena Ćeranić (38) postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica je sada ispričala da je tokom karijere imala neprijatnost koju ni dan-danas ne može da zaboravi. - Bila sam… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"
NIN pre 7 satijoš 25 povezanih
Gradske ustanove kulture pozvane na solidarnost sa porodicom Jaćimović
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 104 povezane
Janjić (SRCE) predložio TV kanal za prenos suđenja predstavnicima vlasti
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Uhapšen zaposleni u niškom zatvoru: Za uslugu osuđeniku dobio belu tehniku
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih