Povezane vesti
Olimpijska vicešampionka odustala od Igara u Parizu!
Sportske.net 22.07.2024
Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je danas da zbog povrede ruke neće igrati na Igrama koje u petak počinju u Parizu. "Nadala sam se do poslednjeg trenutka da bih mogla da… »
Srebrna iz Tokija propušta Pariz
B92 22.07.2024
Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je da zbog povrede ruke neće igrati na Igrama koje u petak počinju u Parizu. "Nadala sam se do poslednjeg trenutka da bih mogla da… »
Vondrušova zbog povrede propušta Olimpijske igre
Sportski žurnal 22.07.2024
Vondrušova je trenutno 18. teniserka sveta, a na Olimpijskim igrama bila bi 12. nosilac. Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je danas da zbog povrede ruke neće igrati na… »
Vondrušova zbog povrede propušta Olimpijske igre
Danas 22.07.2024
Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je danas da zbog povrede ruke neće igrati na Igrama koje u petak počinju u Parizu. „Nadala sam se do poslednjeg trenutka da bih mogla da… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 1 satjoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Zvezda ostaje bez beka, Englezi odvode jednog od najvažnijih igrača
Nova pre 4 minutajoš 70 povezanih

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 4 satijoš 58 povezanih

Bela kuća se oglasila o sastanku Trampa i Putina: Evo šta je dogovoreno i kada bi mogao da bude
Mondo pre 28 minutajoš 72 povezane