Povezane vesti
Olimpijska vicešampionka odustala od Igara u Parizu!
Sportske.net 22.07.2024
Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je danas da zbog povrede ruke neće igrati na Igrama koje u petak počinju u Parizu. "Nadala sam se do poslednjeg trenutka da bih… »
Srebrna iz Tokija propušta Pariz
B92 22.07.2024
Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je da zbog povrede ruke neće igrati na Igrama koje u petak počinju u Parizu. "Nadala sam se do poslednjeg trenutka da bih mogla da… »
Vondrušova zbog povrede propušta Olimpijske igre
Sportski žurnal 22.07.2024
Vondrušova je trenutno 18. teniserka sveta, a na Olimpijskim igrama bila bi 12. nosilac. Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je danas da zbog povrede ruke neće igrati… »
Vondrušova zbog povrede propušta Olimpijske igre
Danas 22.07.2024
Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, češka teniserka Marketa Vondrušova, saopštila je danas da zbog povrede ruke neće igrati na Igrama koje u petak počinju u Parizu. „Nadala sam se do poslednjeg trenutka da bih… »
Vesti dana »

Odavanje pošte stradalima u Novom Sadu ispred Skupštine Srbije, Novosađani protestuju kod Pozorišnog trga
RTV pre 28 minutajoš 147 povezanih

Spasioci ekskluzivno za Kurir! Evo kako je mala Dunja Marković reagovala kada su je pronašli (video)
Kurir pre 22 minutajoš 153 povezane