Povezane vesti
"Šta će on sa pevačicom?" Indira Levak se sada razvodi, a ovako je pričala o krizi u braku: Mene muškarci veoma vole...
Kurir 22.07.2024
Pevačica Indira Levak obavestila je javnost da se razvodi od supruga Miroslava nakon 11 godina braka. Indira Levak i prethodno je govorila da njen brak nije idealan, mada je tvrdila da su njen muž i ona srodne duše. - Brak mi nije idealan, nema takvog… »
"Šta će on sa: Pevačicom?" Indira Levak je pričala o krizi u braku, a sad se razvodi: "To je orkanska bura"
Blic 22.07.2024
Pevačica Indira Levak obavestila je javnost da se razvodi od supruga Miroslava nakon 11 godina braka. Indira Levak i prethodno je govorila da njen brak nije idealan, mada je tvrdila da su njen muž i ona srodne duše. - Brak mi nije idealan, nema takvog… »
Vesti dana »
Šta je policiji rekao bivši nadzornik o radovima na rekonstrukciji Železničke u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 68 povezanih
Uživo! Izbori u Americi: Traje najvažnija trka na svetu, u pojedinim državama opsadno stanje
Mondo pre 58 minutajoš 49 povezanih
Prevara u Nišu: Bugarka muškarcu i ženi uzela zlato i nakit
Novi magazin pre 40 minutajoš 39 povezanih
Američke države se spremaju za moguće sukobe nakon izbora! Opsadno stanje, Nacionalna garda na ulicama, podižu ograde - preduzimaju hitne mere!
Kurir pre 23 minutajoš 37 povezanih
Na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada bačena farba
Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih