Povezane vesti
Grčka negira da je njena obalska straža terala migrante ka turskim vodama: Turska objavila snimak
Euronews 22.07.2024
Grčka obalska straža demantovala je danas optužbe Ministarstva odbrane Turske da je potisnula migrante sa ostrva Lezbos u turske teritorijalne vode. Prethodno je danas tursko ministarstvo odbrane postavilo snimak dronom na platformi X koji prikazuje… »
Grčka negira optužbe Turske da je potisnula migrante sa Lezbosa na tursku teritoriju
Politika 22.07.2024
ATINA – Grčka obalska straža demantovala je danas optužbe Ministarstva odbrane Turske da je potisnula migrante sa ostrva Lezbos u turske teritorijalne vode. Prethodno je danas tursko ministarstvo odbrane postavilo snimak dronom na platformi X koji… »
Ko proteruje migrante u Tursku? Pljušte optužbe; Grci: Nismo mi
Vesti online 22.07.2024
Grčka obalska straža demantovala je danas optužbe Ministarstva odbrane Turske da je potisnula migrante sa ostrva Lezbos u turske teritorijalne vode. Prethodno je danas tursko ministarstvo odbrane postavilo snimak dronom na platformi X koji prikazuje… »
Ko proteruje migrante u Tursku? Pljušte optužbe; Grci: Nismo mi
B92 22.07.2024
Vesti dana »

Ponovo "kuvanje" na gotovo 40 stepeni! Stižu paklene vrućine, ovo je prognoza za naredne dane
Alo pre 1 satjoš 26 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 1 satjoš 37 povezanih

Partizan u Beogradu protiv Hibernijana traži zalet ka plej-ofu Lige konferencije
RTV pre 9 minutajoš 50 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, među njima i Srbija
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 58 povezanih