Povezane vesti
Novi sukobi na pomolu? Italijanske vlasti optužile sekretara NATO za izdaju: "Razbesneo nas je, biće posledica"
Kurir 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim time što nije imenovao Italijana za novog izaslanika Alijanse da koordiniše akcije NATO-a na južnom krilu. NATO još nije saopštio ko će dobiti tu… »
Italija optužila šefa NATO za izdaju: “Razbesneo me, biće posledica”
Vesti online 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim jer nije imenovao Italijana za novog izaslanika organizacije za koordinaciju operacija na južnim granicama Alijanse. “Razbesneo me, biće… »
Puklo je; Italija optužila šefa NATO za izdaju: "Razbesneo me, biće posledica"
B92 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim jer nije imenovao Italijana za novog izaslanika organizacije za koordinaciju operacija na južnim granicama Alijanse. Funkcija je otvorena ranije ovog… »
Vesti dana »
Protest opozicije zbog tragedije u Novom Sadu biće održan u Beogradu 11. novembra
Vreme pre 10 minutajoš 53 povezane
Akademija umetnosti u Novom Sadu traži da se njihov student Relja Stanojević pusti iz pritvora
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih
Ješić: Izgleda da je na protestu ispred suda u Novom Sadu uhapšeno više osoba nego što je objavljano
Radio sto plus pre 9 satijoš 11 povezanih