Povezane vesti
Novi sukobi na pomolu? Italijanske vlasti optužile sekretara NATO za izdaju: "Razbesneo nas je, biće posledica"
Kurir 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim time što nije imenovao Italijana za novog izaslanika Alijanse da koordiniše akcije NATO-a na južnom krilu. NATO još nije saopštio ko će dobiti tu… »
Italija optužila šefa NATO za izdaju: “Razbesneo me, biće posledica”
Vesti online 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim jer nije imenovao Italijana za novog izaslanika organizacije za koordinaciju operacija na južnim granicama Alijanse. “Razbesneo me, biće posledica”… »
Puklo je; Italija optužila šefa NATO za izdaju: "Razbesneo me, biće posledica"
B92 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim jer nije imenovao Italijana za novog izaslanika organizacije za koordinaciju operacija na južnim granicama Alijanse. Funkcija je otvorena ranije ovog… »
Vesti dana »

Kiša će danas pljuštati u ovim delovima Srbije, očekuje se i grmljavina: Evo gde već jutros pada
Telegraf pre 2 satajoš 11 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 3 satajoš 4 povezane