Povezane vesti
Novi sukobi na pomolu? Italijanske vlasti optužile sekretara NATO za izdaju: "Razbesneo nas je, biće posledica"
Kurir 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim time što nije imenovao Italijana za novog izaslanika Alijanse da koordiniše akcije NATO-a na južnom krilu. NATO još nije saopštio ko će dobiti tu… »
Italija optužila šefa NATO za izdaju: “Razbesneo me, biće posledica”
Vesti online 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim jer nije imenovao Italijana za novog izaslanika organizacije za koordinaciju operacija na južnim granicama Alijanse. “Razbesneo me, biće… »
Puklo je; Italija optužila šefa NATO za izdaju: "Razbesneo me, biće posledica"
B92 22.07.2024
Italijanski ministar odbrane optužio je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da je izdao Rim jer nije imenovao Italijana za novog izaslanika organizacije za koordinaciju operacija na južnim granicama Alijanse. Funkcija je otvorena ranije ovog… »
Vesti dana »

Brnabić: Nacrt izmena Zakona o biračkom spisku u skladu sa preporukama ODIHR-a
RTS pre 47 minutajoš 22 povezane

Beograd i Niš u znak podrške: Protesti zbog napada na studenta Pravnog fakulteta
Novi magazin pre 12 minutajoš 12 povezanih

Protest studenata u Nišu zbog prebijanja kolege sa Pravnog fakulteta u Beogradu
Južne vesti pre 2 satajoš 8 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih