Povezane vesti
Nauka: Koje su prednosti autsajdera
Južne vesti 22.07.2024
Getty Images Biti autsajder nije nužno loše Da li ste ikada osetili da se ne uklapate? Ako jeste, sigurno niste jedini, ali postoji li način da vašu različitost iskoristite u svoju korist? Nobelovac za fiziologiju i medicinu Piter Doerti veruje da… »
BBC News 22.07.2024
Ako se osećate kao autsajder, kako to možete da iskoristite u vlastitu korist? Da li ste ikada osetili da se ne uklapate? Ako jeste, sigurno niste jedini, ali postoji li način da vašu različitost iskoristite u svoju korist? Nobelovac za fiziologiju i… »
NIN 22.07.2024
Da li ste ikada osetili da se ne uklapate? Ako jeste, sigurno niste jedini, ali postoji li način da vašurazličitost iskoristite u svoju korist? Nobelovac za fiziologiju i medicinu Piter Doerti veruje da postoji. Odrastao je 1950-ih u predgrađu Brizbejna… »
Vesti dana »
Linda Noskova u trećem kolu US Opena: Šampionka Vimbldona rutinski srušila Lalanu Tararudi
Kurir pre 41 minutajoš 55 povezanih
Sunčano i toplo, ali onda stiže promena vremena: Evo kada se očekuju kiša i pljuskovi
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
"Nebo, Zablacanski, Gru, svi su pokojni! Ne zezajte se sa mnom, mene Bog čuva" Jeziva izjava dr Igija o pokojnim kolegama: Da me nisu zaustavili, ubio bih nekog
Kurir pre 41 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Spreman sam za razgovor sa Putinom kada Moskva bude spremna za mirovni sporazum
Insajder pre 11 minutajoš 20 povezanih
Tramp želi sastanak sa Putinom: Evo kada bi mogao da sedne za sto sa ruskim predsednikom
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih