Повезане вести

Хитно се огласило министарство Црне Горе због десингерице! Забринути због његовог наступа: Родитељи да поведу рачуна!

Хитно се огласило министарство Црне Горе због десингерице! Забринути због његовог наступа: Родитељи да поведу рачуна!

Курир 22.07.2024
Министарство културе и медија Црне Горе огласило се данас поводом недавних наступа репера Драгомира Деспића, познатог под псудонимом Десингерица. Из овог ресора су оштро осудили сваки вид уметничког израза који промовише насиље… »
„Ја нисам дечји аниматор, не васпитавам децу“: Десингерица се огласио након апела Министарства културе Црне Горе поводом…

„Ја нисам дечји аниматор, не васпитавам децу“: Десингерица се огласио након апела Министарства културе Црне Горе поводом…

Нова 22.07.2024
Министарство културе и медија Црне Горе данас се огласило поводом недавних наступа Драгомира Деспића Десингерице у тој држави. Они су осудили сваки вид „уметничког израза“ који промовише насиље и дискриминацију било које врсте и… »
Прво оглашавање десингерице после апела из министарства ЦГ: Ја правим музику за одрасле, нисам дечији аниматор!

Прво оглашавање десингерице после апела из министарства ЦГ: Ја правим музику за одрасле, нисам дечији аниматор!

Курир 22.07.2024
Министарство културе и медија Црне Горе данас је изразило велику забринутост поводом недавних наступа репера Драгомира Деспића, познатог као Десингерица. Министарство је оштро осудило сваки облик уметничког израза који промовише… »
Десингерица се огласио после апела министарства: "Нико није умро..."

Десингерица се огласио после апела министарства: "Нико није умро..."

Б92 22.07.2024
Министарство културе и медија Црне Горе огласило се данас поводом недавних наступа Драгомира Деспића, познатог под псудонимом Десингерица, изражавајући велику забринутост, а сад се овим поводом огласио и сам репер. "Културна… »
Хитно се огласило министарство Црне Горе: Забринути због наступа десингерице у њиховој земљи: "Родитељи да поведу рачуна"

Хитно се огласило министарство Црне Горе: Забринути због наступа десингерице у њиховој земљи: "Родитељи да поведу рачуна"

Блиц 22.07.2024
Министарство културе и медија Црне Горе огласило се данас поводом недавних наступа репера Драгомира Деспића, познатог под псудонимом Десингерица, изражавајући велику забринутост. Из овог ресора су оштро осудили сваки вид… »
"Ко је већи кретен? Згрожен сам" Певач осудио Десингерицу након што је пљунуо девојци у уста: "Родитељи васпитавајте децу да…

"Ко је већи кретен? Згрожен сам" Певач осудио Десингерицу након што је пљунуо девојци у уста: "Родитељи васпитавајте децу да…

Блиц 22.07.2024
Репер Драгомир Деспић, познатији као Десингерица превазишао је самог себе када је на једном наступу у Црној Гори пљунуо девојци из публике у уста. Његов потез изазвао је гнев јавности, па су га тако многи осудили на друштвеним… »
Хитан поступак црногорског министарства након скандалозног наступа Десингерице

Хитан поступак црногорског министарства након скандалозног наступа Десингерице

Б92 22.07.2024
Министарство културе и медија Црне Горе огласило се данас поводом недавних наступа репера Драгомира Деспића, познатог под псеудонимом Десингерица. Из овог ресора су оштро осудили сваки вид уметничког израза који промовише… »

Вести дана »