Povezane vesti

Hitno se oglasilo ministarstvo Crne Gore zbog desingerice! Zabrinuti zbog njegovog nastupa: Roditelji da povedu računa!

Hitno se oglasilo ministarstvo Crne Gore zbog desingerice! Zabrinuti zbog njegovog nastupa: Roditelji da povedu računa!

Kurir 22.07.2024
Ministarstvo kulture i medija Crne Gore oglasilo se danas povodom nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatog pod psudonimom Desingerica. Iz ovog resora su oštro osudili svaki vid umetničkog izraza koji promoviše nasilje, netoleranciju… »
„Ja nisam dečji animator, ne vaspitavam decu“: Desingerica se oglasio nakon apela Ministarstva kulture Crne Gore povodom…

„Ja nisam dečji animator, ne vaspitavam decu“: Desingerica se oglasio nakon apela Ministarstva kulture Crne Gore povodom…

Nova 22.07.2024
Ministarstvo kulture i medija Crne Gore danas se oglasilo povodom nedavnih nastupa Dragomira Despića Desingerice u toj državi. Oni su osudili svaki vid „umetničkog izraza“ koji promoviše nasilje i diskriminaciju bilo koje vrste i pozvali sve da… »
Prvo oglašavanje desingerice posle apela iz ministarstva CG: Ja pravim muziku za odrasle, nisam dečiji animator!

Prvo oglašavanje desingerice posle apela iz ministarstva CG: Ja pravim muziku za odrasle, nisam dečiji animator!

Kurir 22.07.2024
Ministarstvo kulture i medija Crne Gore danas je izrazilo veliku zabrinutost povodom nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatog kao Desingerica. Ministarstvo je oštro osudilo svaki oblik umetničkog izraza koji promoviše nasilje i netoleranciju… »
Desingerica se oglasio posle apela ministarstva: "Niko nije umro..."

Desingerica se oglasio posle apela ministarstva: "Niko nije umro..."

B92 22.07.2024
Ministarstvo kulture i medija Crne Gore oglasilo se danas povodom nedavnih nastupa Dragomira Despića, poznatog pod psudonimom Desingerica, izražavajući veliku zabrinutost, a sad se ovim povodom oglasio i sam reper. "Kulturna scena naše države treba da… »
Ljuba Perućica zgrožen postupkom Desingerice! Roditelji vaspitavajte decu!

Ljuba Perućica zgrožen postupkom Desingerice! Roditelji vaspitavajte decu!

Svet plus 22.07.2024
Pevač Ljuba Perućica osudio postupak repera Desingerice na nastupu u Crnoj Gori. Ministarstvo kulture Crne Gore izrazilo zabrinutost zbog incidenta. Roditelji, vaspitavajte decu! Ljuba Perućica je javno izrazio zgroženost zbog postupka repera… »
Hitno se oglasilo ministarstvo Crne Gore: Zabrinuti zbog nastupa desingerice u njihovoj zemlji: "Roditelji da povedu računa"

Hitno se oglasilo ministarstvo Crne Gore: Zabrinuti zbog nastupa desingerice u njihovoj zemlji: "Roditelji da povedu računa"

Blic 22.07.2024
Ministarstvo kulture i medija Crne Gore oglasilo se danas povodom nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatog pod psudonimom Desingerica, izražavajući veliku zabrinutost. Iz ovog resora su oštro osudili svaki vid umetničkog izraza koji promoviše… »
"Ko je veći kreten? Zgrožen sam" Pevač osudio Desingericu nakon što je pljunuo devojci u usta: "Roditelji vaspitavajte decu da…

"Ko je veći kreten? Zgrožen sam" Pevač osudio Desingericu nakon što je pljunuo devojci u usta: "Roditelji vaspitavajte decu da…

Blic 22.07.2024
Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica prevazišao je samog sebe kada je na jednom nastupu u Crnoj Gori pljunuo devojci iz publike u usta. Njegov potez izazvao je gnev javnosti, pa su ga tako mnogi osudili na društvenim mrežama, a sada se ovim… »
Hitan postupak crnogorskog ministarstva nakon skandaloznog nastupa Desingerice

Hitan postupak crnogorskog ministarstva nakon skandaloznog nastupa Desingerice

B92 22.07.2024
Ministarstvo kulture i medija Crne Gore oglasilo se danas povodom nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatog pod pseudonimom Desingerica. Iz ovog resora su oštro osudili svaki vid umetničkog izraza koji promoviše nasilje, netoleranciju… »

Vesti dana »