Povezane vesti
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj, sve manje katolika i protestanata: "Pravoslavna vera ima neverovatan potencijal u ovoj…
Kurir 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
U Nemačkoj sve više pravoslavaca Sve manje katolika i protestanata, jedino broj pravoslavaca raste
Dnevnik 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj
Danas 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska pravoslavna crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
Vesti dana »

EPS: Preduzetnici, mala i mikro preduzeća mogu da zaključe ugovor o garantovanom snabdevanju strujom
N1 Info pre 31 minutajoš 36 povezanih

Među povređenima u nesreći u kojoj je poginula devojčica su i trudnica, majka i šestogodišnje dete: Autobus u Zemunu udario i kuću FOTO
Nova pre 41 minutajoš 64 povezane

NUNS i UNS osudili fizičko sprečavanje novinarke N1 da postavi pitanja Stenu Mileru
Nedeljnik pre 57 minutajoš 53 povezane

Novi protest ispred Filozofskog fakulteta – danas u 19 sati
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 32 povezane