Povezane vesti
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj, sve manje katolika i protestanata: "Pravoslavna vera ima neverovatan potencijal u ovoj…
Kurir 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
U Nemačkoj sve više pravoslavaca Sve manje katolika i protestanata, jedino broj pravoslavaca raste
Dnevnik 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj
Danas 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska pravoslavna crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 4 satijoš 1 povezana