Povezane vesti
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj, sve manje katolika i protestanata: "Pravoslavna vera ima neverovatan potencijal u ovoj…
Kurir 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u… »
U Nemačkoj sve više pravoslavaca Sve manje katolika i protestanata, jedino broj pravoslavaca raste
Dnevnik 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u… »
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj
Danas 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska pravoslavna crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u… »
Vesti dana »

Naredna nedelja u Srbiji: Pretežno sunčano i sve toplije vreme
Glas juga pre 27 minutajoš 6 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Rusija: Mašinovođa poginuo, a beba teže povređena kada se most srušio na putnički voz
Politika pre 5 satijoš 7 povezanih