Povezane vesti

Sve više pravoslavaca u Nemačkoj, sve manje katolika i protestanata: "Pravoslavna vera ima neverovatan potencijal u ovoj…

Sve više pravoslavaca u Nemačkoj, sve manje katolika i protestanata: "Pravoslavna vera ima neverovatan potencijal u ovoj…

Kurir 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
U Nemačkoj sve više pravoslavaca Sve manje katolika i protestanata, jedino broj pravoslavaca raste

U Nemačkoj sve više pravoslavaca Sve manje katolika i protestanata, jedino broj pravoslavaca raste

Dnevnik 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska Pravoslavna Crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »
Sve više pravoslavaca u Nemačkoj

Sve više pravoslavaca u Nemačkoj

Danas 22.07.2024
U Nemačkoj se već godinama smanjuje broj katolika i protestanata, dok je broj pravoslavnih hrišćana u porastu. Srpska pravoslavna crkva u Nemačkoj broji više stotina hiljada vernika. „Ja sebe vidim kao građanina Hamburga. Ali, kada je vera u pitanju… »

Vesti dana »

Tramp 'ošamario' Srbiju novim carinama

Tramp 'ošamario' Srbiju novim carinama

BBC News pre 53 minutajoš 44 povezane
Kakvo nas vreme očekuje danas?

Kakvo nas vreme očekuje danas?

NIN pre 18 minutajoš 16 povezanih
Terzić: Nema opuštanja, ništa nije završeno

Terzić: Nema opuštanja, ništa nije završeno

Sportski žurnal pre 3 minutajoš 16 povezanih