Povezane vesti
Oglasila se Aneli nakon Janjuševog javnog obraćanja da je morao da ode, iako je voli: "Smatram da to..."
Telegraf 22.07.2024
Preporučujemo. Drugoplasirana učesnica rijalitija " Elita", Aneli Ahmić i zadrugar Marko Janjušević poznatiji kao Janjuš, imali su vrlo turbulentnu vezu tokom takmičenja. Oni su malo pre završetka sezone rijalitija raskinuli, ali su u svojim izjavama… »
Janjušević se javno obratio Aneli: "Volim te, ali sam otišao zato što me ne poštuješ...Sada sam najmoćniji!"
Telegraf 22.07.2024
Preporučujemo. Bivši košarkaš i zadrugar Marko Janjušević poznatiji kao Janjuš tokom rijalitija je imao jako burnu vezu sa Aneli Ahmić, koja je u finalu zauzela visoko drugo mesto. Oni su malo pre završetka sezone rijalitija raskinuli, ali su u svojim… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupili u štrajk glađu
Beta pre 35 minutajoš 40 povezanih
Vučić telefonom razgovarao s Dijanom Hrka, zamolio je da prekine štrajk glađu
Beta pre 30 minutajoš 28 povezanih
Brnabićeva: Srbija i Ukrajina mogu da unaprede saradnju, podrška Ukrajine na EU putu; Stefančuk: Zahvalan sam Brnabić na međuparlamentarnoj saradnji
RTV pre 55 minutajoš 36 povezanih
Kako spremiti igrače i ko će biti nosioci Srbije za pet godina: Paunović dobio veoma važna pitanja!
Hot sport pre 35 minutajoš 28 povezanih
Početak nedelje leden, a evo kada će biti neverovatnih 19 stepeni Oglasio se RHMZ, ovo uopšte ne liči na novembar
Alo pre 20 minutajoš 25 povezanih