Povezane vesti
Oglasila se Aneli nakon Janjuševog javnog obraćanja da je morao da ode, iako je voli: "Smatram da to..."
Telegraf 22.07.2024
Preporučujemo. Drugoplasirana učesnica rijalitija " Elita", Aneli Ahmić i zadrugar Marko Janjušević poznatiji kao Janjuš, imali su vrlo turbulentnu vezu tokom takmičenja. Oni su malo pre završetka sezone rijalitija raskinuli, ali su u svojim izjavama… »
Janjušević se javno obratio Aneli: "Volim te, ali sam otišao zato što me ne poštuješ...Sada sam najmoćniji!"
Telegraf 22.07.2024
Preporučujemo. Bivši košarkaš i zadrugar Marko Janjušević poznatiji kao Janjuš tokom rijalitija je imao jako burnu vezu sa Aneli Ahmić, koja je u finalu zauzela visoko drugo mesto. Oni su malo pre završetka sezone rijalitija raskinuli, ali su u svojim… »
Vesti dana »
Nasilni incident u Novom Sadu: Nižu se reakcije, zbog događaja ispred SNP oglasilo se i Tužilaštvo
NIN pre 24 minutajoš 32 povezane
Ministar poljoprivrede razgovara sa proizvođačima mleka o popravljanju stanja u agraru
Beta pre 54 minutajoš 37 povezanih
Mećava donela 20 centimetara snega na Zlatiboru; kvarovi na elektromreži u zapadnoj i centralnoj Srbiji
RTS pre 4 minutajoš 41 povezana
Protest protiv akvarijuma na Ušću, građani blokirali Bulevar Nikole Tesle i rušili ograde
Beta pre 9 minutajoš 11 povezanih
VJT: Nasilje na protestu u blizini SNP u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo Nasilničko ponašanje
Blic pre 44 minutajoš 25 povezanih