Повезане вести
УЕФА избацила Украјинце
Б92 23.07.2024
Европска фудбалска асоцијација (УЕФА) потврдила је испадање украјинског клуба Дњипро-1 из својих такмичења. Дњипро-1 је био приморан да напусти европска такмичења због финансијских проблема. То је највише прославила мађарска… »
Шок! УЕФА избацила бившег финалисту Лиге Европе из квалификација
Вечерње новости 23.07.2024
Мађарска Пушкаш Академија прошла у треће коло без борбе. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЛАУРЕНТ ГИЛЛИЕРОН Еворпска фудбалска асоцијација (УЕФА) објавила је да је украјински тим Дњепар-1 избачен из њених такмичења, али овом клубу тек предстоји… »
УЕФА избацила бившег финалисту Лиге Европе из квалификација
Спорт клуб 23.07.2024
Мађарска Пушкаш Академија прошла у треће коло без борбе. Еворпска фудбалска асоцијација (УЕФА) објавила је да је украјински тим Дњепар-1 избачен из њених такмичења, али овом клубу тек предстоји највећа борба. Мађарски клуб… »
Вести дана »
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 43 минутајош 36 повезаних
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 57 минутајош 48 повезаних
Позно михољско лето је завршено – Недељко Тодоровић открива колико ће потрајати захлађење
РТС пре 23 минутајош 61 повезана
Одређен притвор Миши Бачулову: Виши суд у Београду донео нову одлуку
Мондо пре 33 минутајош 25 повезаних
Гледали су својим очима како гори симбол Загреба! Очевидац испричао хорор сцену: Чуо сам удар грома и видео да гори све
Ало пре 2 сатајош 60 повезаних