Povezane vesti
Stalno razmišljam o smrti, kaže glumac Kijanu Rivs za BBC
BBC News 23.07.2024
The Book of Elsewhere (u slobodnom prevodu Knjiga o nekom drugom svetu), roman zvezde filma Matriks, istražuje temu smrti. Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva… »
Danas 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti“, otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da… »
Južne vesti 23.07.2024
REUTERS/Mario Anzuoni Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da… »
Radio 021 23.07.2024
The Book of Elsewhere (u slobodnom prevodu Knjiga o nekom drugom svetu), roman zvezde filma Matriks, istražuje temu smrti. REUTERS/Mario Anzuoni Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno… »
NIN 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. "Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. "Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da treba… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos po Srbiji: Kolaps u Beogradu i na auto-putu Miloš Veliki, više od 10.000 ljudi bez struje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova
Nova pre 54 minutajoš 30 povezanih
Reagovanja na proteste: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima
RTV pre 1 satjoš 69 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
NIN pre 54 minutajoš 54 povezane
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 54 minutajoš 13 povezanih
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 47 povezanih