Povezane vesti
Stalno razmišljam o smrti, kaže glumac Kijanu Rivs za BBC
Danas 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti“, otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da treba da… »
Južne vesti 23.07.2024
REUTERS/Mario Anzuoni Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas]… »
NIN 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. "Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. "Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da treba da… »
Vesti dana »
Protest zbog incidenta kod Pravnog fakulteta u Beogradu, povređeni penzioner stabilno
BBC News pre 33 minutajoš 29 povezanih
Zrenjanin:U stanu uhapšenog 355 grama marihuane i 3.224 bedža sa političkim parolama
RTV pre 18 minutajoš 69 povezanih
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: 'Želimo da sačuvamo naša dobra'
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 27 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije u utorak nastavljaju raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
Beta pre 42 minutajoš 32 povezane