Povezane vesti

Stalno razmišljam o smrti, kaže glumac Kijanu Rivs za BBC

BBC News 23.07.2024
The Book of Elsewhere (u slobodnom prevodu Knjiga o nekom drugom svetu), roman zvezde filma Matriks, istražuje temu smrti. Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva… »

Danas 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti“, otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da… »

Južne vesti 23.07.2024
REUTERS/Mario Anzuoni Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da… »

Radio 021 23.07.2024
The Book of Elsewhere (u slobodnom prevodu Knjiga o nekom drugom svetu), roman zvezde filma Matriks, istražuje temu smrti. REUTERS/Mario Anzuoni Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno… »

NIN 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. "Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. "Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da treba… »

Vesti dana »