Povezane vesti
Stalno razmišljam o smrti, kaže glumac Kijanu Rivs za BBC
Danas 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti“, otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da treba da… »
Južne vesti 23.07.2024
REUTERS/Mario Anzuoni Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. „Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. „Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas]… »
NIN 23.07.2024
Mnogi od nas izbegavaju da razmišljaju o smrti, ali ne i Kijanu Rivs. "Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkriva holivudska megazvezda za BBC. To je dobra stvar, dodaje. "Srećom, to nije strašno, ali se nadam da [nas] upozorava da treba da… »
Vesti dana »
(Video) Požar u zgradi Specijalnog suda lokalizovan: Vatra zahvatila krov i više kancelarija, na terenu 35 vatrogasaca
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 43 povezane
Premijer Španije otkazao učešće na forumu u Davosu zbog železničke nesreće u Adamuzu
Insajder pre 30 minutajoš 67 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 30 minutajoš 51 povezana