Povezane vesti

Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ

N1 Info 23.07.2024
Podeli : Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ

Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ

Nova 23.07.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
„Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH“: Dodik za RTRS

„Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH“: Dodik za RTRS

Danas 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH

Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH

Nedeljnik 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da ostanemo u BiH“… »

Novi magazin 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. "Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »

Vesti dana »

Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi

Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi

Šabačke novosti pre 28 minutajoš 17 povezanih
Veselinu Miliću određen pritvor do 30 dana

Veselinu Miliću određen pritvor do 30 dana

Glas Zaječara pre 23 minutajoš 26 povezanih
Upozorenje AMSS zbog lošeg vremena

Upozorenje AMSS zbog lošeg vremena

Danas pre 1 satjoš 8 povezanih
Tramp: Ubili smo najaktivnijeg teroristu na svetu

Tramp: Ubili smo najaktivnijeg teroristu na svetu