Povezane vesti
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
N1 Info 23.07.2024
Podeli : Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Nova 23.07.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
„Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH“: Dodik za RTRS
Danas 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH
Nedeljnik 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da ostanemo u BiH“… »
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Novi magazin 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. "Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Vesti dana »
Leskovčanka Vanja Ivanović osvojila sa reprezentacijom bronzanu medalju na prvenstvu Evrope
Jug press pre 24 satajoš 108 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 5 satijoš 39 povezanih
Milica Todorović kod Atine i Nike na rođendanu! Pevačica se prisetila svog punoletstva: Dobila sam dijamant tada
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 3 satajoš 42 povezane
Vojvodina ispred Zvezde pred derbi sa Partizanom, a trener je ljut: "Hitno da rešimo to sa egom"
Mondo pre 33 minutajoš 38 povezanih