Povezane vesti
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
N1 Info 23.07.2024
Podeli : Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Nova 23.07.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
„Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH“: Dodik za RTRS
Danas 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH
Nedeljnik 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da ostanemo u BiH“… »
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Novi magazin 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. "Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 59 povezanih

Posle vrelog talas stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 25 minutajoš 51 povezana

Istorijski trijumf Srbije: Orlovi jaki i bez Jokića i Bogdanovića! Tim Svetislava Pešića zgromio Kipar 67 razlike
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Moćna Srbija pobedila 67 razlike: Bez Jokića i Bogdana pregazila domaćina Eurobasketa
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane