Povezane vesti
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
N1 Info 23.07.2024
Podeli : Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Nova 23.07.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
„Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH“: Dodik za RTRS
Danas 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH
Nedeljnik 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da ostanemo u BiH“… »
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Novi magazin 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. "Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Vesti dana »
(Video, foto) Zemljotres sejao smrt i razaranje, izdato hitno upozorenje na cunami, tlo se još ne smiruje
Dnevnik pre 4 minutajoš 11 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Evo ko je pobednik izbora u Jermeniji: Preokret u poslednji čas, vodeća stranka pala ispod 50 posto
Večernje novosti pre 34 minutajoš 7 povezanih
Najmanje 10 migranata poginulo kada se čamac prevrnuo u blizini Malte
RTV pre 49 minutajoš 1 povezana