Povezane vesti
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
N1 Info 23.07.2024
Podeli : Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Nova 23.07.2024
: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog… »
„Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH“: Dodik za RTRS
Danas 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Dodik: Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u BiH
Nedeljnik 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. „Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da ostanemo u BiH“… »
Dodik: RS nema nijedan razlog da ostane u BiH, čiji je sistem neodrživ
Novi magazin 23.07.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, koja je, kako je naveo, potpuno ista i trideset godina posle rata. "Mi nemamo nijedan trenutni niti perspektivni razlog da… »
Vesti dana »
Protest ispred Policijske uprave 29. novembar zbog hapšenja studenta: Saobraćaj bio blokiran
Nova pre 59 minutajoš 14 povezanih
Aco je među studentima koji je dobio poziv za saslušanje u policiji nakon protesta ispred Rektorata: "Znamo da je to zastrašivanje, neće nas pokolebati"
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 4. april 2026: Toplije, temperatura do 19 stepeni
Serbian News Media pre 7 satijoš 28 povezanih
Pretučen aktivista u kabinetu predsednika Opštine Kosjerić: Zbog povreda upućen u bolnicu u Užicu
Nova pre 8 satijoš 8 povezanih
Đetinja u stagnaciji, Zapadna Morava se izlila u Požegi- Stanje se prati na svim vodotokovima poručuju iz Odeljenja za vanredne situacije Užice
Užice oglasna tabla pre 1 satjoš 34 povezane