Povezane vesti
Svaki treći brak u Srbiji se završi razvodom: U proseku traje oko 13 godina
Radio 021 23.07.2024
Prošle godine je razvedeno 10.175 brakova, odnosno za 3,7 odsto više nego 2022. godine. "Kada se rodio naš prvi sin, on se potpuno promenio. Nije preuzeo odgovornost za ulogu oca, pa je sav teret pao na mene. Nikada se više ništa nije vratilo na staro"… »
Svaki treći brak u Srbiji završi razvodom, u proseku traje oko 13 godina - zašto je to tako?
Euronews 23.07.2024
"Kada se rodio naš prvi sin, on se potpuno promenio. Nije preuzeo odgovornost za ulogu oca, pa je sav teret pao na mene. Nikada se više ništa nije vratilo na staro", kaže za Euronews Srbija Katarina Matić, iz jednog manjeg mesta na jugu Srbije, navodeći… »
Vesti dana »
"Rekli su mi da ne mogu sa njom sanitetom, da se snađem za taksi!" Majka preminule devojčice (4) u Čačku za Kurir: Doktor mi preko Vibera poslao otpusnu listu
Kurir pre 37 minutajoš 59 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 26 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 5 satijoš 6 povezanih
Hag na testu! Svet će tek shvatiti da je lažna država Kosovo nastala udruženom zločinačkom poduhvatu
Sputnik pre 22 minutajoš 25 povezanih