Povezane vesti
Kolaković: "Idemo kao autsajderi, ali nadamo se najboljem"
B92 23.07.2024
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da su igrači motivisani i svesni da mogu da naprave iznenađenje na Olimpijskim igrama u Parizu. "Jako smo dobro radili u pripremnom periodu, možda i najbolje otkad sam ja selektor… »
Odbojkaši spremni za OI, Kolaković poručio: "Igrači su svesni i motivisani..."
Telegraf 23.07.2024
Kolaković: Igrači su motivisani i svesni da mogu da naprave iznenađenje. Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da su igrači motivisani i svesni da mogu da naprave iznenađenje na Olimpijskim igrama u Parizu. - Jako smo… »
Kolaković: Igrači su motivisani i svesni da mogu da naprave iznenađenje
RTS 23.07.2024
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da su igrači motivisani i svesni da mogu da naprave iznenađenje na Olimpijskim igrama u Parizu. Odbojkaška selekcija Srbije pošla je put Pariza na Olimpijske igre, a na aerodromu… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 26 minutajoš 30 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih