Повезане вести
Ђурић: Италија кључан партнер Србије и региона у економском развоју и очувању мира
Политика 23.07.2024
РИМ – Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас да је Италија кључан партнер Србије и региона, како у економском развоју, тако и у очувању стабилности и мира. Ђурић, који данас и сутра борави у званичној посети… »
Ђурић:Италија кључан партнер Србије и региона у економском развоју и очувању мира
РТВ 23.07.2024
РИМ - Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас да је Италија кључан партнер Србије и региона, како у економском развоју, тако и у очувању стабилности и мира. Ђурић, који данас и сутра борави у званичној посети… »
Ђурић у Риму захвалио за подршку побољшавању билатералне економске сарадње
Нови магазин 23.07.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић који је данас почео дводневну посету Риму, изјавио је да је свом италијанском колеги Антонију Тајанију захвалио за подршку побољшавању билатералне економске сарадње. "Подвукао сам… »
Ђурић: Италија кључан партнер Србије и региона у економском развоју и очувању мира
Телеграф 23.07.2024
Министар спољних послова данас и сутра борави у званичној посети Италији. Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас да је Италија кључан партнер Србије и региона, како у економском развоју, тако и у очувању… »
Еуроневс 23.07.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас да је Италија кључан партнер Србије и региона, како у економском развоју, тако и у очувању стабилности и мира. Ђурић, који данас и сутра борави у званичној посети Италији… »
Вести дана »

Јовановић апелује на Звезду: "Волео бих више домаћих играча, ја сам био странац и знам..."
Спортске.нет пре 1 сатјош 17 повезаних

Гореће и небо и асфалт, а кошава ће бити олујне јачине! Попаљени аларми за целу Србију, а ево шта се за викенд кува У атмосфери
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана