Povezane vesti
„Bilo je veoma potresno, sve mi se vratilo, jedva sam sve to izdržala“: Saslušani roditelji ubijenog dečaka iz Niške Banje…
Nova 23.07.2024
: "Bilo je jako teško, jedva sam podnela ovo saslušanje i to uz psihološku podršku. Bilo je za mene veoma potresno, sve mi se vratilo, jedva sam sve to izdržala. Žao mi je, možda sam mogla još nešto da kažem da bi tužilaštvo shvatilo sa kakvim se bolom… »
"Jedva sam podnela, sve mi se vratilo" Saslušani roditelji Andreja (13), koga je drug izbo 37 puta: Nisam imala snage...
Kurir 23.07.2024
- Bilo je jako teško, jedva sam podnela ovo saslušanje i to uz psihološku podršku. Bilo je za mene veoma potresno, sve mi se vratilo, jedva sam sve to izdržala. Žao mi je, možda sam mogla još nešto da kažem da bi tužilaštvo shvatilo sa kakvim se bolom… »
"Jedva sam podnela"! Saslušani roditelji Andreja (13) koji je ubijen u kući svog školskog druga iz Niške Banje
Telegraf 23.07.2024
Andrej Simić je ubijen sa 37 uboda nožem u porodičnoj kući svog školskog druga, a motiv ovog zločina i dalje je misterija. - Bilo je jako teško, jedva sam podnela ovo saslušanje i to uz psihološku podršku. Bilo je za mene veoma potresno, sve mi se… »
Vesti dana »
Turska ponovo vlada Evropom: Italija pala posle neverovatne drame u Istanbulu!
Hot sport pre 2 satajoš 105 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Serbian News Media pre 10 satijoš 39 povezanih
Lider AFD-a nakon ubedljive pobede na lokalnim izborima: Ne želimo manjinsku vladu, naš cilj je samostalna vlada
Insajder pre 1 satjoš 73 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane
Rijera nastavio sa kritikama, ali ima i lepe vesti: Ovo će sigurno obradovati "delije"!
Večernje novosti pre 1 danjoš 68 povezanih