Повезане вести
„Било је веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала“: Саслушани родитељи убијеног дечака из Нишке Бање…
Нова 23.07.2024
: "Било је јако тешко, једва сам поднела ово саслушање и то уз психолошку подршку. Било је за мене веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала. Жао ми је, можда сам могла још нешто да кажем да би тужилаштво… »
"Једва сам поднела, све ми се вратило" Саслушани родитељи Андреја (13), кога је друг избо 37 пута: Нисам имала снаге...
Курир 23.07.2024
- Било је јако тешко, једва сам поднела ово саслушање и то уз психолошку подршку. Било је за мене веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала. Жао ми је, можда сам могла још нешто да кажем да би тужилаштво… »
"Једва сам поднела"! Саслушани родитељи Андреја (13) који је убијен у кући свог школског друга из Нишке Бање
Телеграф 23.07.2024
Андреј Симић је убијен са 37 убода ножем у породичној кући свог школског друга, а мотив овог злочина и даље је мистерија. - Било је јако тешко, једва сам поднела ово саслушање и то уз психолошку подршку. Било је за мене веома… »
Вести дана »
Од данас појачана контрола вожње под дејством алкохола и психоактивних супстанци
РТВ пре 1 сатјош 5 повезаних
Уживо украјина и САД преговарају у Берлину: Јучерашњи астанак трајао пет сати, Зеленски одустаје од чланства у НАТО?
Ало пре 7 минутајош 6 повезаних
Огласила се НБС: Грађани, пажња - нова одлука је управо ступила на снагу, тиче се курса евра!
Ало пре 1 сатјош 3 повезане
Сутра седница Одбора за уставна питања о кандидатима за уставне судије
Данас пре 11 сатијош 1 повезана