Повезане вести

„Било је веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала“: Саслушани родитељи убијеног дечака из Нишке Бање…

„Било је веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала“: Саслушани родитељи убијеног дечака из Нишке Бање…

Нова 23.07.2024
: "Било је јако тешко, једва сам поднела ово саслушање и то уз психолошку подршку. Било је за мене веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала. Жао ми је, можда сам могла још нешто да кажем да би тужилаштво… »
"Једва сам поднела, све ми се вратило" Саслушани родитељи Андреја (13), кога је друг избо 37 пута: Нисам имала снаге...

"Једва сам поднела, све ми се вратило" Саслушани родитељи Андреја (13), кога је друг избо 37 пута: Нисам имала снаге...

Курир 23.07.2024
- Било је јако тешко, једва сам поднела ово саслушање и то уз психолошку подршку. Било је за мене веома потресно, све ми се вратило, једва сам све то издржала. Жао ми је, можда сам могла још нешто да кажем да би тужилаштво… »
"Једва сам поднела"! Саслушани родитељи Андреја (13) који је убијен у кући свог школског друга из Нишке Бање

"Једва сам поднела"! Саслушани родитељи Андреја (13) који је убијен у кући свог школског друга из Нишке Бање

Телеграф 23.07.2024
Андреј Симић је убијен са 37 убода ножем у породичној кући свог школског друга, а мотив овог злочина и даље је мистерија. - Било је јако тешко, једва сам поднела ово саслушање и то уз психолошку подршку. Било је за мене веома… »

Вести дана »