Повезане вести

Вазура: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Вазура: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Спортски журнал 23.07.2024
„Чему можемо да захвалимо на овако неспортском односу? Наша држава није одустала од признања територијалне целовитости ове земље. Морамо узвратити питањем шта је то Украјина учинила поводом НАТО агресије на нашу земљу и шта… »
Генерални директор Партизана: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима

Генерални директор Партизана: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима

Политика 23.07.2024
ЛУБЛИН – Генерални директор Партизана Милош Вазура упутио је саопштење медијима као одговор тренеру кијевског Динама Александру Шовковском који је у понедељак рекао да је вицешампион Србије направио непријатељски гест према… »
Генерални директор Партизана Милош Вазура: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Генерални директор Партизана Милош Вазура: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Дневник 23.07.2024
Генерални директор Партизана Милош Вазура упутио је саопштење медијима као одговор тренеру кијевског Динама Александру Шовковском који је у понедељак рекао да је вицешампион Србије направио непријатељски гест према Украјини… »
Партизан: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Партизан: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Спорт клуб 23.07.2024
Милош Вазура, генерални директор ФК Партизан, огласио се поводом неспортских коментара из Украјине. Непосаредно пред први меч квалификација за Лигу шампиона против Динама из Кијева огласио се челник црно-белих. Повод су… »
Вазура узвратио ударац Украјинцима: Шта је Украјина учинила поводом НАТО агресије на Србију?!

Вазура узвратио ударац Украјинцима: Шта је Украјина учинила поводом НАТО агресије на Србију?!

Хот спорт 23.07.2024
Партизан се нашао на удару Украјинаца због учешћа на турниру у Москви Уочи утакмице између Партизана и Динама из Кијева, у пољском Лублину дошло је до неочекиваних тензија због политичке изјаве коју је дао тренер украјинског… »
Вазура одговорио тренеру Динама: Шта је Украјина учинила поводом НАТО агресије на Србију?

Вазура одговорио тренеру Динама: Шта је Украјина учинила поводом НАТО агресије на Србију?

Б92 23.07.2024
Генерални директор Партизана Милош Вазура реаговао је на изјаву тренера кијевског Динама, Олександра Шовковског. Шовковски је у најави меча два тима у квалификацијама за Лигу шампиона замерио црно-белима што су ишли на… »

Вести дана »