Povezane vesti
Veliko slavlje u Atini: Panatinaikos završio najvažniji potpis! (foto)
Hot sport 23.07.2024
Panatinaikos je sada napravio ključan potez za budućnost Turski stručnjak Ergin Ataman, koji je trenutno smatran za najboljeg trenera u Evropi, produžio je ugovor s Panatinaikosom na još tri godine. Ovaj potez dolazi nakon izvanredne sezone u kojoj… »
''Amanaman'' - Potpisao Ergin Ataman! I Miško nazdravlja!
Sportske.net 23.07.2024
Panatinaikos je prošle godine, tačnije vkasnik kluba Dimitris Janakopulos, mnogo uložio u formiranje ekipe koja bi bila kadra da vrati atinske ''zelene'' na staze stare slave, iz vremena dok je na klupi grčkog velikana bio Željko Obradović. Odlična… »
Ataman, Jankopulos i Ražnatović – jedina moguća odluka!
Sport klub 23.07.2024
Malo je reći da je prva godina Ergina Atamana u Panatinaikosu bila uspešna. Turski stručnjak je ispunio, a potom i ozbiljno prevazišao očekivanja koje su pred njega izneli članovi rukovodstva na čelu sa vlasnikom Dimitrisom Janakopulosom. Epilog… »
Janakopulos objavio sliku sa Miškom i Atamanom - i saopštio važnu vest FOTO
B92 23.07.2024
Turski trener Ergin Ataman ostaće u Panatinaikosu još tri godine. To je saopštio predsednik "zelenih" Dimitris Janakopulos, koji je objavio fotografiju sa Atamanom, ali i srpskim menadžerom Miškom Ražnatovićem. "Veliko mi je zadovoljstvo da objavim… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane