Повезане вести

Џенет Џексон: Не сећам се да су ме питали да ли желим да будем звезда

Џенет Џексон: Не сећам се да су ме питали да ли желим да будем звезда

Н1 Инфо 24.07.2024
Подели : „Не сећам се да су ме икада питали“, казала је певачица Џенет Џексон о томе да ли је желела да постане дечија мега звезда. "Само се сећам да сам то урадила." Џенет Џексон се још увек сећа прве песме коју је написала… »
„Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству

„Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству

Јужне вести 24.07.2024
Солаиман Фазел Џенет Џексон се још сећа прве песме коју је написала. Имала је девет година и кишног поподнева 1975. се досађивала. Њена старија браћа, која су већ била светске мегазвезде, управо су се вратили са исцрпљујуће… »

Радио 021 24.07.2024
Уочи турнеје по Уједињеном Краљевству, поп звезда говори о њеној каријери и песми чију објаву је њена издавачка кућа покушала да спречи. Солаиман Фазел Џенет Џексон се још сећа прве песме коју је написала. Имала је девет… »
"Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству

"Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству

НИН 24.07.2024
Џенет Џексон се још сећа прве песме коју је написала. Имала је девет година и кишног поподнева 1975. се досађивала. Њена старија браћа, која су већ била светске мегазвезде, управо су се вратили са исцрпљујуће 10-месечне… »

Вести дана »