Повезане вести
Џенет Џексон: Не сећам се да су ме питали да ли желим да будем звезда
Н1 Инфо 24.07.2024
Подели : „Не сећам се да су ме икада питали“, казала је певачица Џенет Џексон о томе да ли је желела да постане дечија мега звезда. "Само се сећам да сам то урадила." Џенет Џексон се још увек сећа прве песме коју је написала… »
„Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству
Јужне вести 24.07.2024
Солаиман Фазел Џенет Џексон се још сећа прве песме коју је написала. Имала је девет година и кишног поподнева 1975. се досађивала. Њена старија браћа, која су већ била светске мегазвезде, управо су се вратили са исцрпљујуће… »
„Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству
Радио 021 24.07.2024
Уочи турнеје по Уједињеном Краљевству, поп звезда говори о њеној каријери и песми чију објаву је њена издавачка кућа покушала да спречи. Солаиман Фазел Џенет Џексон се још сећа прве песме коју је написала. Имала је девет… »
"Девојке то не раде": Џенет Џексон о пркошењу музичкој индустрији, сексизму и мајчинству
НИН 24.07.2024
Џенет Џексон се још сећа прве песме коју је написала. Имала је девет година и кишног поподнева 1975. се досађивала. Њена старија браћа, која су већ била светске мегазвезде, управо су се вратили са исцрпљујуће 10-месечне… »
Вести дана »
Забрана саобраћаја за шлепере на 40 путева, увече се може очекивати још снега
Бета пре 1 сатјош 92 повезане
По Божићу се година познаје: Који обичаји на најрадоснији хришћански празник су део вере, а који део традиције
Блиц пре 8 сатијош 50 повезаних
Драматична дешавања у Атлантику: Трамп запленио руски танкер, па онда још један, огласила се Москва
Правда пре 26 минутајош 92 повезане
Америчка војска запленила два танкера, један пловио под руском заставом
Н1 Инфо пре 2 сатајош 43 повезане