Повезане вести

"Мама, нешто се дешава..." Исповест докторке која је спасила бебу у Новом Пазару: Ево како се одвијала драма у забавном парку

"Мама, нешто се дешава..." Исповест докторке која је спасила бебу у Новом Пазару: Ево како се одвијала драма у забавном парку

Курир 24.07.2024
О несрећи која се догодила у забавном парку у Новом Пазару, у којој је тешко повређена једногодишња беба, медији данима извештавају. На сву срећу међу присутним грађанима је била и докторка Лејла Ћеранић која је одмах реаговала… »
Ово је докторка из Новог Пазара која се затекла у забавном парку и реанимирала повређену бебу: "Дечак је био је у тешком…

Ово је докторка из Новог Пазара која се затекла у забавном парку и реанимирала повређену бебу: "Дечак је био је у тешком…

Блиц 24.07.2024
Беба стара 17 месеци повређена је у понедељак када се девојчица (14) спуштала зип лајном, док су се испод жице налазили дечак и његова тетка. На сву срећу међу присутним грађанима је била и докторка Лејла Ћеранић која је одмах… »
Тешко повређена беба у несрећи у забавном парку пуштена из болнице! Стање једногодишњег дечака стабилно

Тешко повређена беба у несрећи у забавном парку пуштена из болнице! Стање једногодишњег дечака стабилно

Курир 24.07.2024
Једногодишњи дечак повређен је у несрећи у Новом Пазару након чега је пребачен у болницу у Тришову. Несрећа се догодила тако што је14-годишња девојчица која се возила зип лајном ударила његову тетку у чијем наручју се налазио… »
"Видела сам жену на трави и дете у тешком стању": Докторка изнела детаље спасавања бебе у Новом Пазару

"Видела сам жену на трави и дете у тешком стању": Докторка изнела детаље спасавања бебе у Новом Пазару

Телеграф 24.07.2024
"Он је био у тешком стању, несвестан. Успела сам неком том првом помоћи да успоставим дисање и срчану радњу" О несрећи која се догодила у забавном парку у Новом Пазару, у којој је тешко повређена једногодишња беба, медији… »

Вести дана »